Lol 0 ban %100 çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum inject ediyorsun alakası bile yok her türlü ban yersin

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
konuyu baltalamak gibi olmasın ama banlanmama garantili bir script olamaz böyle birşey mümkün degil er yada geç o ban seni bulacaktır acı ama gerçekler bu şekilde .

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İnternal çalışıp Inject edilen bir programda hak hukuk yemeyerek ban yemeyeceğine inanman çok masumca ama malesef yiyoruz little buddy :/

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
İnject edilen her hesap direk ban öyle oyna böyle yap kırtuluş yook maleseeff

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Public hile normal ban atması

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle hileyi inject ediyorsun yani ban yemekten kurtulamazsın. İkinci olarak hak meselesine gelirsek, hileyi açıp injectlemen ve oyuna girmek bile otomatik olarak bir hak yemektir. Üçüncü ve son olarak başlığa lol 0 ban %100 çalışıyor yazmışsın ne kadar bait olduğunu anlatamam ama şu kısmı doğru %100 çalışıyor ancak ban olasılığı hayli hayli yüksek.

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her türlü anlayıp banlıyolar, ban yememek imkansız.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ban atar her oyun bansız olmaz banı goze alıp kullanıcaksınız

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tamam her şekilde ban yiyoruz ama benim diger hesap yiyor digerine giriyom açmamışım oda yiyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
thank you bro ancak inject sonrası her zaman ban muhtemel

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunun içine inject ederek dosya dll vs. ekleniyor bu yüzden her türlü ban yersin.

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
Ban'ı zaten rapordan veya oynanıştan yemiyorsun ki.. İnject ettigin programın alt yapısını LOL BOT sistemi algılıyor ve o yüzden yiyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hiçbir online oyunda ban yememe garantisi veremessin injec ettiğin için her türlü yersin o banı
Post automatically merged:

kullanıyorsan kökle gitsin kullanmıyorsan hiç kullanma :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam illaki ban atacaktır bu gün olmasa da yarın bir gün elbette yersin
2 maçta bir ban atmasından iyidir
Post automatically merged:

Ben onun yerine internet cafede oynuyorum her maç PC açıp kapatıyorum bı sikinti olmadı tabi Dodge kapatiyorum o belli ediyor bide oyun başlamışken hileyi aktif edince ban atıyor 19 lvle kadar yemedim öyle yaptım bani yedi bide ücretsiz hile her zaman tespit edilmeye açık nedeni aman nasıl olsa hile kullanıyorum açayım hepsini belli edeyim diye oynayan veletler yüzünden emin ol bu hilede bazı veletler yüzünden belli oldu demedi demeyin

Son düzenleme:
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
üşenmeden okudum eline sağlık kral güzel bir bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...