İnject edilen her hesap direk ban öyle oyna böyle yap kırtuluş yook maleseeffArkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
Public olmasıyla alakası yok inject yaptığı için ban yiyecek zaten. Public olması hilenin dedect olma süresini kısaltır.Public hile normal ban atması
evet ama bazı hileler ciddi anlamda iyi oluyor ve yemeyebiliyorsunuzHile kullandıktan sonra ban yemeyen nadir.
sana ait olduğu tespit edilirse çok doğaltamam her şekilde ban yiyoruz ama benim diger hesap yiyor digerine giriyom açmamışım oda yiyor
Ban'ı zaten rapordan veya oynanıştan yemiyorsun ki.. İnject ettigin programın alt yapısını LOL BOT sistemi algılıyor ve o yüzden yiyorsun.Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
2 maçta bir ban atmasından iyidirhocam illaki ban atacaktır bu gün olmasa da yarın bir gün elbette yersin
Ben onun yerine internet cafede oynuyorum her maç PC açıp kapatıyorum bı sikinti olmadı tabi Dodge kapatiyorum o belli ediyor bide oyun başlamışken hileyi aktif edince ban atıyor 19 lvle kadar yemedim öyle yaptım bani yedi bide ücretsiz hile her zaman tespit edilmeye açık nedeni aman nasıl olsa hile kullanıyorum açayım hepsini belli edeyim diye oynayan veletler yüzünden emin ol bu hilede bazı veletler yüzünden belli oldu demedi demeyinArkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.