LoL 13. sezon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kendimi bildim bileli moba oyunlarının yeni oyunculara olan bu vurdumduymazlığı beni hep meraklandırıyordu. Yani oyuna yeni başlayan elemanları çayıra sürülen koyunlar gibi bırakıyorlardı adamlar da sizin oyununuza gelip bilmeden bir sürü hata yapınca doğal olarak siz de sinirlenip tilt oluyordunuz. Bu yönden iyi bir uygulama olmuş onun haricinde yeni gelecek olan eşyaların bozuk olup olmayacağı ise tam belli değil. Orman oyuncularının şuanki durumdan memnun olmamalarını da anlayamıyorum açıkçası çünkü adam zaten tecrübe olarak senden geride. Adama hangi orman kampından başlayacağını gösterseler bile hangi dakikada nerede olacağını veya hangi durumlarda hangi lane oyuncusuna gank gidileceğini söylemiyorlar bu yönden tecrübeli oyuncular yine avantajda düşüncelerim bu kadar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ormancı eşyaları güncellemesi üzücü bence oyuncu sayısını etkiler

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
zor arkadaşlar çok zor bu sezon
Bence tam tersine oyunu kolaylaştırdılar, orman rotasyonu ve yeni ormancı eşyaları ve evcil hayvanlarını getirdiler daha çok yeni oyuncu çekmek istiyorlar.
monster alligator GIF by Archie Comics

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
s13 le birlikte lol oynayan oyuncu sayısı artabilir bence çünkü oyunda rünleri skilleri fln lol gösteriyo çoğu kişi rünlerde fln takılıodu artık onlardan sorun olmaz oyuncu artar bu yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Edge of Tomorrow filminin vücut bulmuş hali gibi şu oyun. "Oyna, Çıldır, Oyunu Sil, Bir Süre Sonra Tekrar Yükle" bu döngüde devam eder bu oyunun serüveni.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yeni eşyalar sayesinde sadece tanklar değil cooldowna dayalı suikastçilerde güçlendi (tanklar kadar olmasa da) ama bunun dengelemesi bir şekilde yapılırsa yeni sezon zevkli olacakmış gibi hissediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
adc main olarak değişiklikler hiç hoşuma gitmedi. sezon 12 de bile tank kasan şampiyonlardan büyük sıkıntı yaşıyorken sezon 13te neler yaşayacağım tahmin bile edemiyorum. Koskoca sezon güncellemesinde resmen sadece tanklaşmaya yönelik eşyalar var. hele hele o devin hükmü denen lanet eşya. Karşımıza devin hükmü almış kritik master yi ye karşı ne yapacağız....

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu ormana gelen pet falan tarzı şeyler cok b*ktan olmuş bence daha sade ve güzel şeyler gelebilirmiş

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
scriptler arttı diye düşünüyorum :D

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tank metası olacak büyük ihtimalle çok sıkılacağım bir sezon

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bende anlamıyorum bu muhabbeti yenilikleri sevmemek nasıl bi değişik kafa ya merak ediyorum. yani herşey gelişiyor sürekli oyunlar neden gelişmesin ?. Bence lol ekibide oyuna sürekli yenilikler katarak bu noktaya getirdi oyunu böyle konuşanlar diğer oyunları deneyip tekrar lole dönüş yapıyor bence :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lol tr sunucusunda script olayını başı boş bırakmış bence böyle de devam eder onun dışındaki toxiclere ve ormana yaptığı güzelliklerle oynanabilir gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok fazla değişik çarlar var bildiğimiz bozuk ya fazla vurur yada ölmez bide orman'da çok değişiklik var

Üye
3 HİZMET YILI
lol bence artık yavaş yavaş bitiyor koş başka oyunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...