Onaylı Üye
bütün driver ayarlarım falan yapılı. sistem çok eski lol için fps arttırabilecek bir yöntem önerebilir misiniz ? veya elinizde config varsa atar mısınız?
Thottlestop'u biliyordum ama kullanmaya hep korkuyordum. İnternette düzgün kaynak bulabilirsem deneyeceğim. Teşekkürler dostum.thottlestop diye bir uygulama var işlemci hızını arttıra bilirsin fps bu sayede fps değerin artar indirdikten sonra youtubeden ayarlarına bakabilisin ben kullanıyorum low ayarlarda 20 30 alıyorsan 50 60 a yükselir
tüm oyunlar için geçerlimi bu dediginthottlestop diye bir uygulama var işlemci hızını arttıra bilirsin fps bu sayede fps değerin artar indirdikten sonra youtubeden ayarlarına bakabilisin ben kullanıyorum low ayarlarda 20 30 alıyorsan 50 60 a yükselir
evet kankacım rocket league ultrada 70 80 fps alıyorum thottlestop'u açınca 120 den aşşağıya inmiyor ama ayarlarını dikkatli yapmalısın işlemci volt'unu felan yükselte biliyorsun onlarla uğraşırsan işlemcin yanabilirtüm oyunlar için geçerlimi bu dedigin
sistem özelliklerini yazarmısınbütün driver ayarlarım falan yapılı. sistem çok eski lol için fps arttırabilecek bir yöntem önerebilir misiniz ? veya elinizde config varsa atar mısınız?
intel pentium e5700 işlemcisistem özelliklerini yazarmısın
daha 2 gün önce format attım kralen kötü bı format atarsın duzelır ben öyle yapıyorum
herşey en lowda arkada hiçbir uygulama açık olmuyor oynarkenlol ayarları çevreyi düşük yap kanka gölgeyi kapat diğerlerini orta yap dikey senkronize falan var onları kapat arka planda çalışan bir şey varsa kapat
denedim ama pek faydasını göremedimgame booster indir kardeşim
çok düşündün mü bu cevap içinyeni pc alabilirsin
800x600 yaptım configden hala 20fpsOyuna gir ayarlar sekmesinden çözünürlüğü düşür. Az da olsa etkisi olacaktır. Sana tavsiyem 1024x768.