1 ay önce değiştirdim sistemin macununu (masaüstü pc)eğer laptop kullanıyorsan ısınmadanda olabilir basıma gelmıstı temızlet sogutucu al çözülür
sistem baya overclocklu hatta ekran kartı mhz değerini fulledim artık (fazla ısınmıyor)eger pcn 20 fps kadar dusuk bır deger alıyorsa gıt bır fan al bıostan overlockla dırek
Ama o özelliklerle ancak onu alırsınKnka biraz uprade yaparsan daha iyi fps alabilirsin
işte şu senin dediğin win10 superlite denicem sen memnun kalırsan. zaten 3-4 aya yeni pc alıyorum.Knka biraz uprade yaparsan daha iyi fps alabilirsin
kasa çok eski içinde fan yok sadece işlemci ve güç kaynağı fanı varkasanın içindeki fanların çalısmama ihtimali olabilir mi
knka birazdan atıcam deneyip yazıcam ben sanaişte şu senin dediğin win10 superlite denicem sen memnun kalırsan. zaten 3-4 aya yeni pc alıyorum.
thottlestop diye bir uygulama var işlemci hızını arttıra bilirsin fps bu sayede fps değerin artar indirdikten sonra youtubeden ayarlarına bakabilisin ben kullanıyorum low ayarlarda 20 30 alıyorsan 50 60 a yükselir