Üye
Arkadaşlar LoL'de 30 FPS'yi geçmiyor, ne yaparsam yapayım 30, 28, 29 FPS oluyor. Ayarlardan FPS sınırını 60 yapsam da çıkmıyor. Önceden 60 FPS oluyordu.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileden ya da bilgisayarından kaynaklı olabilir.Arkadaşlar LoL'de 30 FPS'yi geçmiyor, ne yaparsam yapayım 30, 28, 29 FPS oluyor. Ayarlardan FPS sınırını 60 yapsam da çıkmıyor. Önceden 60 FPS oluyordu.
Hayır script yok kanka sadece lol açıkhile açıksa eğer fps düşüyor. arka planda açık olan her şeyi kapat belki artar biraz
Hayır değil ama nvidia ekran kartı yerine intel işlemci ile çalışıyor olabilir oyun diyenler oldu. Çözümünü bulamadım.işlemci çok önemli kanka overclocklu mu bilgisayarın
özellikle eski nesillerde 3. parti yazılımlar ile boost yapmak acayip fps arttırıyor
sanki bir yerden fpsi 30 a sabitlenmiş gibi knk ne açarsam açıyım kapatsamda sabit geçmiyor 30 uişlemci çok önemli kanka overclocklu mu bilgisayarın
özellikle eski nesillerde 3. parti yazılımlar ile boost yapmak acayip fps arttırıyor
quick cpu mesela iyi bi uygulama
quick cpu indir de bi max performansa al bakalım pc yi geri dön banaHayır değil ama nvidia ekran kartı yerine intel işlemci ile çalışıyor olabilir oyun diyenler oldu. Çözümünü bulamadım.
sanki bir yerden fpsi 30 a sabitlenmiş gibi knk ne açarsam açıyım kapatsamda sabit geçmiyor 30 u
ne alaka kanka format atsa veya ayar yapsa düzelir yani oyunun ayarlarıyla alakası yoken düşük ayarlara alıp geçemiyorsan tek çare pc değiştirmek kanka veya pcnin bir arızası vardır
evet önceden yüksekti format attıktan sonra böyle kaldıÖnceden daha yüksek fps alıyorsan şuan 30u geçmiyorsa ya işlemcin cok ısınıyordur yada arkada işlemciyi yoran bir uygulama çalışıyordur.
veya pc ne virüs bulaşmış olabilir bilgisayarına bi virüs taraması yapmanı öneririmkanka driverların güncelmi onu kontrol etmeni öneririm
sürücülerini güncelleştirmemişsin dostum, normalde oyuna da girememen lazım da windows 10 otomatik olarak driverları yüklediği için girebiliyorsun.evet önceden yüksekti format attıktan sonra böyle kaldı