Çözüldü Valorant düşük FPS sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar,
Öncelikle bilgisayarım şu zamana göre iyi bir performans veriyor. PUBG'de 100 FPS orta ayarlarda, GTA 5'de olsun 90 80 arası yüksek ayarlarda lakin Valorant'ta ne yaparsam yapayım, yüksek ayarlarda oynasam da düşükte de oynasam da sürekli FPS düşüklüğü gerçekleşiyor yani fightlarda 80 FPS, adam az olduğunda 200, smoke atıldığında 90 FPS'e gidip geliyor. Bunun çözümü nedir, yardımcı olur musunuz?

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
windows gereksiz çalışan programları kapatmayı denedin mi örnek: gamebooster kullanmayı dene

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
windows gereksiz çalışan programları kapatmayı denedin mi örnek: gamebooster kullanmayı dene
Gamebooster uygulamasını zamanında cs go için denemiştim ama verimli bir performans alamadım valorantda da verimli olucagını düsünmuyorum ama teşekkür ederim denemekten zarar gelmez :)

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Uzun zamandır format atmadıysan logları sil veya Appdata Local Valoranta girip gamerusersettingsten çözünürlüğü düşürebilirsin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Valorant'ta oyun içi ayarlarınızı düşürmeyi deneyin, tüm arka plan uygulamalarınızı kapatın veya Oyun Modu'nu etkinleştirin. Deneyebileceğiniz bir diğer şey ise Valorant programının önceliğini yüksek olarak ayarlayın

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çalıştır kısmına temp,%temp ve prefecth yazın içindeki dosyaları silin ve pc yi performans moda alın sistem ayarlarından ve oyun içi ayarları düşürmelisin

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
en etkili yöntem hafif işletim sistemi kurmak bence araştırıp sana uygun olanını bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
en etkili yöntem hafif işletim sistemi kurmak bence araştırıp sana uygun olanını bulabilirsin
bu yararlı olabilir teşekkürler.
Post automatically merged:

Gameboosterla çalıştırmak gerçektende çözdü diyebilirim bilginiz olsun böyle bir sorunla karşılaşırsanız gameboosterı deniyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...