LoL AD mi yoksa AP Kayle mı daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle Yıllardır Kayle oynuyorum uzun bir açıklama yapacağım.
Ap Kayle skillerini aktif kullanabilen bir yöndür. Q-W-E ve R Skillerini daha efektif kullanır. E skili eksik cana bağlı olarak vurur ve ap'den güç alır. En önemlisi pasifinden gelen saldırı hızı ap ile güçlenir.
Ad Kayle Q-E-R yeteneklerini pek kullanamaz. Pasifi işlevsiz kalır. Q sadece zırh ve büyü direnci azaltmaya yarar, R hasar vurmaz ölümsüzlük verir. W'nün iyileştirmesi çok az kalır. Koridor aşamasında ve late game de sıkıntı çıkarır. Karşına zırh alındığında ise çöp bir duruma gelir. Kritik Kayle, Bronz eloda zevkine oynan Kayle biçimidir. Karşında kırılgan bir takım yoksa kritik Kayle yapılmamalı. Mahvolmuş,Kraken gibi eşyalarla ad Kayle daha işlevsel olur.
Eski manamune itemi ve pratik zeka rünü eski halinde olsaydı ad Kayle bu karşılaşmayı her türlü alırdı.
Unutma Kayle bir büyücü, adc değil. Skillerinden güç alıyor.
Özet geçmek gerekirse ad Kayle takımında 4 ap var ise tercih edilmek zorunda. Yoksa hasar vuramazsın.
Ap Kayle çıkılabiliyorsa her oyun çıkılmalı.
eski kayle main olarak tamamen katılıyorum dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kayle hem AD (Attack Damage) hem de AP (Ability Power) yapılandırmaları ile oynanabilir, ancak genellikle AD Kayle daha yaygın olarak kullanılır.AD Kayle, temel saldırılarına dayalı bir yapılandırmadır ve özellikle erken oyunlarda rakiplere karşı daha etkilidir.Bununla birlikte, AP Kayle, yeteneklerine dayalı bir yapılandırmadır ve özellikle geç oyunlarda yüksek hasar verme potansiyeline

AD Kayle, temel saldırılarının yanı sıra kritik vuruşlar ve hızlı hareket kabiliyetleri ile rakiplere karşı etkili olabilir.Bu yapılandırma, Kayle'ın erken oyunda güçlü bir etkiye sahip olmasını sağlar ve oyunun ilerleyen saatlerinde de etkili kalmasına yardımcı

AP Kayle ise, yeteneklerine dayalı bir yapılandırmadır ve R'nin (Intervention) yüksek hasar çıkarması ve E'nin (Radiant Blast) alan hasarı vermesi gibi avantajlara sahiptir.Bu yapılandırma, Kayle'ın geç oyunlarda yüksek hasar verme potansiyeline sahip olmasını sağlar.

Hangi yapılandırmanın daha iyi olduğuna karar vermek, oyun tarzınıza ve rakip takımın şampiyonlarına bağlıdır.Genel olarak, AD Kayle, erken oyunda güçlü bir etkiye sahip olması nedeniyle daha fazla tercih edilirken, AP Kayle, geç oyunlarda yüksek hasar çıkarması nedeniyle tercih

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
AP est meilleur, AD évolue plus rapidement mais pire. Si vous choisissez AD, vous devez commencer à vous battre à 6 et devenir plus fort. AP ne se calme qu'à 16 et gagne instantanément la partie (en fonction de votre équipe également, vous passez en AD si plein AP ou AP si plein AD).

AP est également plus facile à jouer car il est plus tankiste et explose plus fort.

Utilisez AP Kayle par défaut et n'utilisez AD que lorsque vous avez besoin d'un splash et de dégâts publicitaires précoces, ou envoyez simplement un spam AD si vous préférez le style de jeu. Les deux sont assez forts même si AP est meilleur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ad zevkli ama takıma göre ad/ap oynanabilir

Üye
3 HİZMET YILI
takıma göre build yapıyorum bide rakip şamp a göre ama mix yapmak daha iyi bence hibrit gitmek lazım
Post automatically merged:

takıma göre build yapıyorum bide rakip şamp a göre ama mix yapmak daha iyi bence hibrit gitmek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence ad daha guclu saldırı hızı kasıp bıde kraken katılıyle cok vuruyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ap güzel ben oynuyorum arada

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum herkes icin değişir ama ad daha op diye biliyorum.

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ap kayle candır. Ad kaylenin hasarı fazla yok. Ap kaylr çok fazla hasarı var

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben ölümcül tempolu ad kayle yi daha fazla seviyorum ben tercihim o öneririm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben genelde hep ap kayle oynuyorum ama nedense benim karşıma kayle gelince ad oynuyorlar neden ap kayle daha fazla vuruyor tanklara karşıda iyi yani her yönden güçlü bence ad kayle neden?
kesinlikle ap kayle daha iyi, nashor çıkınca zaten düz vuruşların yeterli seviyeye geliyor bi şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben temizinden hibrit oynuyorum çok güzel hasar çıkartıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ap çoğu zaman daha güçlü takımda ad eksiği olmadığı sürece ap kasılmalı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ad çok güçlü oluyyor inanlmaz hasar çıkartıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...