LoL AD mi yoksa AP Kayle mı daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ad oynarsan çok daha erkenden oyuna etki etmeye başlarsın ama hasar harici takıma pek bir katkın olmaz tek başına taşırsın genelde ben darius premle ap kayle yapıyordum kayle w su sayesinde darius kitelenmiyor rakibin canları azalınca da ultimi basıyordum 2 kişi çok rahat taşıyorduk kısacası ad erkenden gelişip tek taşımak için daha iyi ap ise takıma daha fazla katkı vermek için ve en azından 2 item olana kadar oyunu tutabileceğine güveniyorsan takımın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ad kayle kesinlikle daha güçlü geliyor bana kraken guinso bitti koridor dümdüz win.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam aslında karsı takıma göre değişkenlik gösterir fakat genelde ad alıyor karşıma gelen bütün ad kayle'ler beni zorluyor ap'ler diğerlerine göre bi tık daha gucsuz kalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
takımda ap ad dengesine bakarak yapabilirsin ama bence ad daha op

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
karşındaki herolara göre değişir ama yenilmez girip ap baya iyi oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun tarzına ve oynadığın koridora göre değişir mesela ben ad seviyorum adc oynadığım için

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben genelde hep ap kayle oynuyorum ama nedense benim karşıma kayle gelince ad oynuyorlar neden ap kayle daha fazla vuruyor tanklara karşıda iyi yani her yönden güçlü bence ad kayle neden?
karşındakilere göre alırsın ama genellikle ad alıyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben genelde hep ap kayle oynuyorum ama nedense benim karşıma kayle gelince ad oynuyorlar neden ap kayle daha fazla vuruyor tanklara karşıda iyi yani her yönden güçlü bence ad kayle neden?
Takımının ad ap oranına göre ve karşı takımın ne yaptığına bağlı değişir buna net bir cevap verilemez bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ap kayle ile düşmanı silmek varken neden oto atakla uğraşırsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...