Onaylı Üye
karşı takımda tank varsa ilk krakenTwitch hasar vurmuyor beyler neden böyle bi el giriyim dedim de gıdıklıyor adamları
Post automatically merged:
İlk item ne çıkmalıyım?
karşı takımda tank varsa ilk krakenTwitch hasar vurmuyor beyler neden böyle bi el giriyim dedim de gıdıklıyor adamları
Post automatically merged:
İlk item ne çıkmalıyım?
Arka
ad daha iyi şuanki meteada baya iyi ve güçlü ap de güçlü bence ama sorarsanız ad daha güçlü ölümcül tempoyla birlikteArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
sana kalmış ama bence ap daha iyi daha fazla damage verirsin.Arkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
ad twitch karşıda tank varken çok etkili alıyor krakenleArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
ad ölümcül tempo oynamak aşırı iyiArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.