Onaylı Üye
Arkadaşlar, ana hesabımda 40-30 maç atmışımdır scriptle. Ban yerim diye korku geldi. Herkes hesap mesap diyor, mainde açsam kolayca ban yer miyim?
Moderatörün son düzenlenenleri:
aga bir tane yan şeyim var orda açsam olurmu main hesap ban yermiMain de açmanı tavsiye etmem ama farklı hesaplarda korkusuz oynayabilirsin
Yan hesapta açarsan main ban yemezaga bir tane yan şeyim var orda açsam olurmu main hesap ban yermi
çoktan banımı yedim hocam hahahahaha, artık euw kasmayı planlıyorum.Tr'de oynuyorsan riskli bence. Tr'de herkes script uzmanı olmuş dikkat et hocam. Euw daha güvenli.
Main hesabını riske atma değeri düşük yan hesabın varsa
Yemezaga bir tane yan şeyim var orda açsam olurmu main hesap ban yermi
benimde tr'de yaklaşık 4-5 hesap ban yedi aylar önce Euw daha iyi bana göreçoktan banımı yedim hocam hahahahaha, artık euw kasmayı planlıyorum.
hahjahıpajhaı evet 18 mac kaybetmedim bronzdan mastera kasarken her el sc sc diye yaziyorlardibenimde tr'de yaklaşık 4-5 hesap ban yedi aylar önce Euw daha iyi bana göre
Euw düşük eloda kimse anlamıyor. Master eloda anca anlıyorlar sc olduğunu.
Tr'de bronz adam bile anlıyor sc'yi
Sağlık olsun hocam
kanka lolde valorant gibi direkt hani anlayacağın şekilde sölyeyeyim tüm hesapların yemez eğer ban yerse sadece scyi açtığın hesabın yer yan hesapta istediğin gibi oyna elbet bir gün ban yer sc ama hani uzun bir süre gider o yan hesapaga bir tane yan şeyim var orda açsam olurmu main hesap ban yermi
reis senin configini kullanıyorum onuda sölimMain de açmanı tavsiye etmem ama farklı hesaplarda korkusuz oynayabilirsin
kanka yeni hesap açıp onu euw a alsamolurmuTr'de oynuyorsan riskli bence. Tr'de herkes script uzmanı olmuş dikkat et hocam. Euw daha güvenli.
Main hesabını riske atma değeri düşük yan hesabın varsa