Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Main hesabında şansa bağlı oluyor ben 2021 yılından beri mainde açarak oynadım ara ara giriyordum, 2023 yılının Nisan ayındaki ban dalgasında hem mainim hem de banlanmayan bütün hesaplarım banlandı. Yakın zamanda gelen ban dalgasıyla da botted hesaplarım banlandı ve hesabım kalmadı.
Bence şuan yer bende yıllardır kullandıgım main hesabım normal aram girerken ban yedi sc açmadııgm halde lol sesli sohbet de scrip felan konuştum anında oyundan attı seslı sohbet den oldugunu dusunuyorum ben..
Kanka mainde oynamanı kesinlikle önermem çünkü hanş ban yeme ihtimalin düşük olsa bile yine de bir ihtimal var o ihtimali zorlamanı ben şahsen önermem ama başka hesaplardan oynarsan içinden geçersin
eger main hesabımda acıcam diyosan ban wave olup olmadıgını iyi takip etmelisin dalgınlıgına gelirse ban wave de eski reportlarından dolayı ban yersin ama en mantıklısı yan hesabından acman
kanka maininde kendin oyna, yan hesabında kafana göre takıl. Yan hesabın ban yediği zaman main hesabın kolay kolay ban yemez, ha scripti unutup maine girersen o zaman patlarsın.