25 Kas 2024 #1 647arda 6 Üye Katılım 18 Tem 2023 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI LoL'ü açıyorum. Açtığım gibi FPS 0 veya 9 gibi düşük sayılarda. Ayrıca açtığım saniye donuyor ve hiçbir ayar yapamıyorum. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Ara 2024
LoL'ü açıyorum. Açtığım gibi FPS 0 veya 9 gibi düşük sayılarda. Ayrıca açtığım saniye donuyor ve hiçbir ayar yapamıyorum.
Çözüm #Adc Main 12 Mar 2025 Sistem özelliklerinizden dolayı oyunda problem yaşıyorsunuz donanımınızı yükselttiğinizde böyle bir problem ile karşılaşmayacaksınız.
Sistem özelliklerinizden dolayı oyunda problem yaşıyorsunuz donanımınızı yükselttiğinizde böyle bir problem ile karşılaşmayacaksınız.
25 Kas 2024 #2 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 19 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI dosya doğrulama yaptın mı hiç virüs taraması yapmanı öneririm fps sadece lol'De mi böyle yoksa bütün oyunlar da mı böyle ? Oyla 0 Olumsuz oyla
dosya doğrulama yaptın mı hiç virüs taraması yapmanı öneririm fps sadece lol'De mi böyle yoksa bütün oyunlar da mı böyle ?
26 Kas 2024 Konuyu başlatan #3 647arda 6 Üye Katılım 18 Tem 2023 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI iXRuee' Alıntı: dosya doğrulama yaptın mı hiç virüs taraması yapmanı öneririm fps sadece lol'De mi böyle yoksa bütün oyunlar da mı böyle ? Genişletmek için tıklayın ... kanka pc de ekran kartı yok onun dışı 8 gb ram i5 3.nesil filan var rahat lolü kaldırır aslında da diğer oyunlarda böyle değil mesela bazı oyunlarda 12-15 fps ama oynatıyo yinede lolde direkt donup kalıyo Oyla 0 Olumsuz oyla
iXRuee' Alıntı: dosya doğrulama yaptın mı hiç virüs taraması yapmanı öneririm fps sadece lol'De mi böyle yoksa bütün oyunlar da mı böyle ? Genişletmek için tıklayın ... kanka pc de ekran kartı yok onun dışı 8 gb ram i5 3.nesil filan var rahat lolü kaldırır aslında da diğer oyunlarda böyle değil mesela bazı oyunlarda 12-15 fps ama oynatıyo yinede lolde direkt donup kalıyo
26 Kas 2024 #4 MPerformance Süper Üye Katılım 14 Kas 2018 Mesajlar 689 Çözümler 8 Tepki puanı 48 Ödüller 6 Yaş 41 7 HİZMET YILI Sistem özelliklerini söylersen yardimci olabiliriz Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Mar 2025 Moderatör #5 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Sistem özelliklerinizden dolayı oyunda problem yaşıyorsunuz donanımınızı yükselttiğinizde böyle bir problem ile karşılaşmayacaksınız. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sistem özelliklerinizden dolayı oyunda problem yaşıyorsunuz donanımınızı yükselttiğinizde böyle bir problem ile karşılaşmayacaksınız.