Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Bir yandan oyun iniyor birazdan bende giricem bakalım 76 levellik hesapla umarım banlanmam
jaja
Şu an 1 aydan fazla mı dayanıyor hesaplar :/ garip kaç gündür heerkes ban yiyorBen hilesiz oynamam bu oyunu.Banlasalar nolur.Hesap mı yok.5 aydır 6 hesabımda ban yemedi.1 yıl çok iyi bir süre.1 hwapla ban yemeden 1 ay oynamaya bile razıyım.1 palet cigara 15 tl.30 tl ye bol şampiyonlu hesaplar satıyolarlar.Ayda 1 tane al nolcak.Tabi şuan 1 aydan çok daha fazla dayanıyor hesaplar.
Hangi swban wawe genelde bir hafta sürüyor ben şuan bir serverde oynuyorum daha banlanmadım
Kesin değilBan dalgası 2021 sezonuna kadar devam edicektir.
Ana hesaplarınızla girmeyin diyor herkes bro niye öyle birşey yaptın![]()
Alakası yok. Sıfır hesapla sadece botlara karşı oynadım yine ban yedimHâlâ daha kullanıyorum (3 Ay'dan beri) ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadı. Burda oynadığınız oyun stiline bağlı olduğunu düşünüyorum
Alakası yok. Sıfır hesapla sadece botlara karşı oynadım yine ban yedim![]()
Onlar main hesaplarında girmiyor işte sorun orda 30 seviye kasıp scli oynuyorlarnapıyım kanka diamondda herkes hilenin tillahı ben anlıyorum yani dodgelerden hesabın % sini düşürdüler lp ler az gelmeye başladı
delirttiler beni normalde ikincil hesapta açıyordum dedim ne olursa olsun yani 1-2 hafta eziyet oldum diamond lige irelia ile sonra 3 parti yedik.
rusya serverinde oynuyorum daha banlanmadım 12 level oldumHangi sw
Kesin değil
Hile açıcaksan yan hesaptan aç ana hesabı riske atma bence
Ana hesabında neden kullanıyorsun ki dostum. Herkes ban attığını söylüyor zaten ana hesaplarınıza inject etmeyin diyoruzZaten 2 Tane Hesap Banlandı Biri 97 lvl Di Ana Hesabımdı Diğeri İse 30 lvl Yan Hesabımdı Şimdi Yenı Hesap Açtım Orda Açıyorum Sc Yi
Zaten Bu Ban Dalgasından Çok Önce Kullanmaya Başlamıştım Sonra Da Benim Salak Kafam Yine Açtım Ban Yedim Siteye Geldim Bir Baktım Ban Dalgası İle İlgili Yeni Konu Açılmış Bende O Zaman Fark Ettim Sadece Ben Ban Yemiyor muşum Herkez YemişAna hesabında neden kullanıyorsun ki dostum. Herkes ban attığını söylüyor zaten ana hesaplarınıza inject etmeyin diyoruz