LOL Ban Devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir yandan oyun iniyor birazdan bende giricem bakalım 76 levellik hesapla umarım banlanmam :D jaja

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben hilesiz oynamam bu oyunu.Banlasalar nolur.Hesap mı yok.5 aydır 6 hesabımda ban yemedi.1 yıl çok iyi bir süre.1 hwapla ban yemeden 1 ay oynamaya bile razıyım.1 palet cigara 15 tl.30 tl ye bol şampiyonlu hesaplar satıyolarlar.Ayda 1 tane al nolcak.Tabi şuan 1 aydan çok daha fazla dayanıyor hesaplar.
Şu an 1 aydan fazla mı dayanıyor hesaplar :/ garip kaç gündür heerkes ban yiyor :D

Üye
5 HİZMET YILI
Bende yemiyorudm 30 lvl boş çarda yedim şimdi diğer 30 lvl e geçtim

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hâlâ daha kullanıyorum (3 Ay'dan beri) ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadı. Burda oynadığınız oyun stiline bağlı olduğunu düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yenı actıgım hesapta 3 4 oyun oynadım ve ban yedım

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ana hesaplarınızla girmeyin diyor herkes bro niye öyle birşey yaptın :D

napıyım kanka diamondda herkes hilenin tillahı ben anlıyorum yani dodgelerden hesabın % sini düşürdüler lp ler az gelmeye başladı
delirttiler beni normalde ikincil hesapta açıyordum dedim ne olursa olsun yani 1-2 hafta eziyet oldum diamond lige irelia ile sonra 3 parti yedik.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
napıyım kanka diamondda herkes hilenin tillahı ben anlıyorum yani dodgelerden hesabın % sini düşürdüler lp ler az gelmeye başladı
delirttiler beni normalde ikincil hesapta açıyordum dedim ne olursa olsun yani 1-2 hafta eziyet oldum diamond lige irelia ile sonra 3 parti yedik.
Onlar main hesaplarında girmiyor işte sorun orda 30 seviye kasıp scli oynuyorlar :D

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban Dalgası Bittimi Yoksa Devam Ediyor mu ? Bende Açıçam Ondan Soruyorum ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile açıcaksan yan hesaptan aç ana hesabı riske atma bence

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Zaten 2 Tane Hesap Banlandı Biri 97 lvl Di Ana Hesabımdı Diğeri İse 30 lvl Yan Hesabımdı Şimdi Yenı Hesap Açtım Orda Açıyorum Sc Yi
Ana hesabında neden kullanıyorsun ki dostum. Herkes ban attığını söylüyor zaten ana hesaplarınıza inject etmeyin diyoruz

insta: SultanGurayHan
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lol gibi bi oyunda bile ayiptir sormasi ne hilesi kullaniyosunuz?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ana hesabında neden kullanıyorsun ki dostum. Herkes ban attığını söylüyor zaten ana hesaplarınıza inject etmeyin diyoruz
Zaten Bu Ban Dalgasından Çok Önce Kullanmaya Başlamıştım Sonra Da Benim Salak Kafam Yine Açtım Ban Yedim Siteye Geldim Bir Baktım Ban Dalgası İle İlgili Yeni Konu Açılmış Bende O Zaman Fark Ettim Sadece Ben Ban Yemiyor muşum Herkez Yemiş :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şu an açmamak en doğrusu o halde bende açmayı düşünüyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...