Lol ban rate ile ilgili görüşlerim

Status
Not open for further replies.
Uzman Üye
Solutions
1
Reaction
21
Awards
9
8 YEARS OF SERVICE
beyler lol de hileyi hiç belli etmezseniz ben yemiyorsunuz bunu denedim :D oyunu bilmedigim için hile ile gireyim dedim hile ile de oynaymadıgım için ban yemiyordu 2 hafta felan kullandım bilginiz olsun

Onaylı Üye
Reaction
3
Awards
2
4 YEARS OF SERVICE
kanka lolde ben hile açtığımda benim oyun donuyor ve oyundan atıyor ne yapmam lazım

Üye
Solutions
1
Reaction
0
Awards
1
4 YEARS OF SERVICE
beyler lol de hileyi hiç belli etmezseniz ben yemiyorsunuz bunu denedim :D oyunu bilmedigim için hile ile gireyim dedim hile ile de oynaymadıgım için ban yemiyordu 2 hafta felan kullandım bilginiz olsun
eyvallah

Onaylı Üye
Reaction
1
4 YEARS OF SERVICE
Hileyi Nasıl Kullandıgına Baglı Sistemsel Ban yemedigin sürece zaten kullanıcı hatasından yersin banı

Onaylı Üye
Reaction
1
4 YEARS OF SERVICE
belli etmemek nasıl oluyor açık girip kullanmıyor musun? ben arkada açıkken girdim ama aktifleştirmememe rağmen ban yedim

Efsane Üye
Solutions
17
Reaction
357
Awards
10
7 YEARS OF SERVICE
LPRebornde auto dodgeyi ve spaceyi kullanmadığın sürece ban yemiyorsun belli edersen reportlardan banlanıyorsun.

Onaylı Üye
Reaction
3
Awards
1
4 YEARS OF SERVICE
knk yiyosun diye biliyorum arkada çalışan 3. partı yazılımlarını görüp ban atıyo

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Solutions
24
Reaction
49
Awards
5
5 YEARS OF SERVICE
Hileyi Nasıl Kullandıgına Baglı Sistemsel Ban yemedigin sürece zaten kullanıcı hatasından yersin banı
lol 2 ye ayrılır:
1-Hile kullanmadan oynayarak takımdakilere söven-sinirli-psikolojisi bozuklar.Bir süre sonra bunu farkederek oyunu silenler.
2-Hile ile eğlenenler.Ban yesen ne olur 30 lvl unranked hesap 25tl.2 haftada ban yesen ayda 50 tl yapar.Bir paket sigara 25 tl.Gayet iyi.

Status
Not open for further replies.