LoL ban sistemi nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hiç kullanmadım fakat bu tarz hileler büyük ihtimalle oyun içi report yemene bağlı olarak ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Legit (hileyi belli etmemek) oynarsan bi sorun olacağını düşünmüyorum.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ticket atılmadığı sürece ban yeme ihtimalin düşük. Evade'yi kapat oyna oynadığın karakter titremesin. ve dikkatli oyna kanka

Üye
3 HİZMET YILI
riot vanguard ile calısıyor ve ıyı bır sıstem

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
bi oyunda 8 den fazla rep yersen ve 1 günde 22 rep yersen hesabın banlanır

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
legıt oynarsan yemezsın lprebornda

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
challanger config var en iyisi o diye biliyorum bende kullanıyorum çok güzel evade açmadığın sürece sorun yok aylarca lpreborn kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ban riski her türlü var, WindSharp'a göre LPReborn'un ban riski daha az. Ana hesabında açıp açmamak senin alacağın risk.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1-2 aydır kullanıyorum ve ban yemedim lprebon şuan cok iyi fakat senin belli etmene göre hileyi exploit falan acarsan 1 ticket de ban yersin senin oynamana göre ban yiyorsun

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ban riski her oyunda var mesele report yememek hileyle oynucan ama hilesiz oynuyormuş gibi göstercen

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Garanti olsun bir hesap açın veyahut satın alın 30 levrek bir hesap ucuza kapatabilirsiniz

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Legit (hileyi belli etmemek) hiley ibell ietme yeter hile belli oldu zmana obide her maç reportyersen direk baan yersin bu akdar
az

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en mantıklısı ana hesaptan girmemek. yeni bir hesap açıp deneyebilirsiniz. exploit kullanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...