LoL Ban Yememek için Tecrübe Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ban yemeden dayanmak çok zor açıkcası, daha lite hileler kullanarak süreyi uzatabilirsin ancak

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bende ekleme yapayım 0dan hesap açıp sürekli scriptle oynarsanız ban yeme süreniz uzuyor, tarafımdan denendi.

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar güzel bir konu olmuş eğer lol script kullanacaksa ve 2 günde banlanmak istemiyorsa bakabilir bide bu tip durumlarda sınırsız ban atılır küfürler argo m argo feed felanda sadece süreli yada chat banı verilmektedir hilelerde sınırsız banı yapıştırıyorlar iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Se você desativar a fuga e a agricultura sem um cenário, reduzirá significativamente a possibilidade de uma proibição.

ਆਪਣੇ ਆਪ ਨੂੰ ਫੜੋ
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk hilenin ayaralı fulleme ban çok yemezsin

kodadiyesil
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
abi %100 ban yeniliyorsa neden kullaniliyor bu hile

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba sevgili MemoryHackers,

Yaklaşık iki ay boyunca script kullanarak oynadığım hesabım bugün itibarı ile banlanmış durumda.
Sizlere bu süreyi nasıl bu kadar uzattığımı açıklayacağım.

İlk olarak Evade'i çok nadir durumlarda kullandım. Eğer maçı kaybedecek gibiysem açtım fakat genel olarak kapalıydı, sadece skillshot drawing'ler açıktı kendim dodgelamaya çalıştım.
İkinci olarak her maça girişimde smurf olduğumu belirttim. Bu şekilde iyi oynadığımı görünce şüphelenmedi kimse.
Üçüncü olarak ban riski yüksek şampiyonları oynamamayı tercih ettim. (Örn: Xerath Syndra Vayne Kalista v.s)
Ve son olarak humanizer ve delay ayarlarını bir miktar yükselttim.

Script ile oyun oynarken karşı takıma toxiclik yapıp report yemek yerine sportmen bir oyuncu olarak gerektiği zamanlarda rakibi tebrik etmek de report yeme ihtimalinizi azaltıyor. Söylediklerime dikkat ederek benim gibi script ile banlanma sürenizi iki aya kadar çıkarabilirsiniz.

Tecrübelerimi paylaşmak istedim, faydalı olduysam ne mutlu bana!
Herkese iyi günler, iyi oyunlar dilerim.

NOT: Sınırsız ban yedim.
teşekkür ederim yarından itibaren kullanmayı düşünüyordum 2 ay tutabilecek miyim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...