LoL başka hileden dolayı ban atıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Rust hilesi açıkken arkadan lolü yüklüyordum hesabım perma yedi böyle bir şey normal mi ?

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
rust hileleri oyuna girmeden önce çalışır bunu oyun içinde çalıştırmadığından dolayı (oyun içinde açsan bile muhtemelen tespit edilirdi) riot vanguard bilgisayarında otomatik bir tarama gerçekleştiğinde çalıştırılan 3.parti yazılımı görüp hesabına kalıcı ban atmış bir oyunda hile açarken veya farklı bir işlem yaparken yüklü olan diğer anti cheat korumalarını kayde alarak hileyi açın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hilenin hangi oyuna veya kaynağa ait olduğu önemsiz tehlikeli bir yazılım tespit ederse oyun ban atıyor sana.
Bi destek talebi açıp sebebini sorabilirsin oyunda değildim falan da diyebilirsin ama sebebini büyük ihtimal söylemeyip otomatik bir ban olduğunu söylerler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç kullanmadıysan ticket at böyle böyle anlat başka oyunun hilesini kullanıyordum diye açarlarsa açarlar açmazlarsa geçmiş olsun hile koruma sistemi fark etmiştir başka sebebi yok onun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Açıkçası pek mantıklı bulmadım çünkü daha önce vanguard açıkken başka oyunlarda hile yapmama rağmen ban yemedim. Bence ticket atmalısın, sebebini öğren.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şansını deneyebilirsin ama sanıyorum açılacağını

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vanguard yüklü olduğu için direkt ban atıyor aynısı valo betadayken başıma geldi vanguard direkt hile yazılımı olarak algılıyor geçmiş olsun

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile yakalanırsa atar . En büyük hile küfürdür

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence mumkunati olan bir şey dostum rn iyisi desteğe yaz sorunu anlat bence banlanman haksız bir sebep bence

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Hayır arkadaşlar Vanguard bilgisayarda hile buldu diye LoL banı atmaz, şimdi işin şöyle bir kısmı var. Dediğiniz gibi olsa Valorantta HWID ban yerseniz LoL hesabınızın da yemesi gerekiyor fakat durum bildiğiniz üzere öyle değil. Vanguard Valorant için geliştirilmiş bir anti-cheat LoL scriptine ban atmaz. Ki zaten Vanguard açıkken driver loadlayamazsın, aynısı FACEIT AC için de geçerli.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ben sanmıyorum fakat belki de oyunun dosyalarından birini tetikleyecek bir şey olabilir RIOT games tarafından. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Dostum hilenin lol hilesi veya başka hile olması önemli değil önemli olan allta açık bulunması ban yedirebilir geçmiş olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
LOL oyunu saglam korunuyor aga google gecmisinde hile yaziyorsa bile ban yersin

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
ahk açsan da permalanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
vanguard dan dolayı direk atıyor affetmesi yok denetim masasundan bir bak bakalım, bir ara denemiştim yemedim ban ama hergün yeni birşey çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...