O doğru kanka adamlar yenilse bile, geri düşseler bile TR de ki gibi hemen trol'e başvurmuyorlar, elinden gelenini yapmaya çalışıyorlar.knk cok abartmak iatemem ama bi arkadas 30 kasiyodu 2 3 oyun girdim fresh hesap kascaktik yemin ederim tr nin elmasi gibi oynuyorlar 25 26 lv de okadar try hardlar normal oyunda
knk bi ara tr de bi ara yanian lux sup geldi diye kogmaw 3 35 gitmisti aga nedeni sordugumda paisifimi kullanmak icin oldum dedi xdO doğru kanka adamlar yenilse bile, geri düşseler bile TR de ki gibi hemen trol'e başvurmuyorlar, elinden gelenini yapmaya çalışıyorlar.
knk bi ara tr de bi ara yanian lux sup geldi diye kogmaw 3 35 gitmisti aga nedeni sordugumda paisifimi kullanmak icin oldum dedi xd
knk westte 10 oyun attim onuda win adamlar ugrasiyor ff vermiyor afk cok az kaliyolar daha kaliteli her anlamda sadece biraz ping sıkıntı si yasiyorum o kadarMillet de zeka yok ki.
Normalde valorant oyuncusuyum sizce lole baslamalimiyim gorunus olarak saran bie oyun gibi durmuyor daha once hic oynamadim
ben ettim sen etme baslamayın agaNormalde valorant oyuncusuyum sizce lole baslamalimiyim gorunus olarak saran bie oyun gibi durmuyor daha once hic oynamadim
Aslında eski hypeı olsa kesinlikle başla derdim. Ancak artık yeni başlayan pek insan görmüyorum. Nasıl desem oyun artık bilenlerin etrafında dönüyor gibi geliyor banaNormalde valorant oyuncusuyum sizce lole baslamalimiyim gorunus olarak saran bie oyun gibi durmuyor daha once hic oynamadim