Lol başlamak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk o yola girme birdaha o yoldan dönemesin sana bunu söylim sadece

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk cok abartmak iatemem ama bi arkadas 30 kasiyodu 2 3 oyun girdim fresh hesap kascaktik yemin ederim tr nin elmasi gibi oynuyorlar 25 26 lv de okadar try hardlar normal oyunda
O doğru kanka adamlar yenilse bile, geri düşseler bile TR de ki gibi hemen trol'e başvurmuyorlar, elinden gelenini yapmaya çalışıyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
O doğru kanka adamlar yenilse bile, geri düşseler bile TR de ki gibi hemen trol'e başvurmuyorlar, elinden gelenini yapmaya çalışıyorlar.
knk bi ara tr de bi ara yanian lux sup geldi diye kogmaw 3 35 gitmisti aga nedeni sordugumda paisifimi kullanmak icin oldum dedi xd

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bence başlama çünkü geç kalmış olabilirsin başlamak için örnek veriyorum artık lolde ki demir adamlar bile az çok oynamayı öğrenmiş birde lolün kitlesi eski kitleden oluşuyor. İnsanlar ara veriyor ama bırakmıyor oyunu. Ama oyunun prime dönemlerinde başlasaydın asla bırakamadın sadedece ara verirdin :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bağımlısı olursan sıkıntı adamım çok büyük zaman kaybı oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Normalde valorant oyuncusuyum sizce lole baslamalimiyim gorunus olarak saran bie oyun gibi durmuyor daha once hic oynamadim
Aslında eski hypeı olsa kesinlikle başla derdim. Ancak artık yeni başlayan pek insan görmüyorum. Nasıl desem oyun artık bilenlerin etrafında dönüyor gibi geliyor bana

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arada bi eğlence için oynarsında bağımlılık için oynanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
akıl sağlığını yitirmek ve toksik birisine dönüşmek istiyorsan başla yok ben istemiyorum diyorsan başlama

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka iyi oyun ama kitlesi kötü üstelik tr serveri rezalet oynanmıyor bile herifin yanlışlıkla 1 farmını alıyorsun ana avrat sövüp oyunu trollüyor eu westde başlayabilirsin tr ye göre daha az troll var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sinir hastası ve kanser olmak istemiyorsan başlama bir keresin de sinir den burnum kanadı

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyunu oynayan biri olarak başladınmı bida çıkamıyon çokta toksik var farklı oyunlar oyna daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...