Lol biter mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Lol dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor bunu herkes biliyor fakat bir gün herşey gibi lol de biter mi sizce eğer biterse ortalama kaç senelik ömrü daha var sizce ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lolün biteceğini düşünmüyorum çünkü ücretsiz ve sistem gereksinimi çok az. oyunu sürekli güncel tutup yeni özellikler getiriyolar biticeğini düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Lol dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor, alternatifi ve daha iyi piyasaya sürülmediği sürece yani daha kaliteli bir rakip piyasaya çıkmadığı sürece süre sınırı olmadan en iyiler arasında olmaya devam edecektir. gönül rahatlığıyla oynamaya devam

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka bence bitmez eğlenceli bir platform

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lol dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor bunu herkes biliyor fakat bir gün herşey gibi lol de biter mi sizce eğer biterse ortalama kaç senelik ömrü daha var sizce ?
Çok büyük bir kitle söz konusu wolftü gibi sadece TR de oynanan bir oyun değil ve yüksek ödüllü turnuvalar düzenleniyor rekabetçilik çok ve şampiyonların eşleşmesine göre sınır neredeyse yok bu yüzden söylemesi zor ama dengelemeler düzenlenirken bozulursa 10-15 yılda biter herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lolü bırakanlar elbet bir gün geri dönüyor

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biteceğini sanmıyorum ama rito her geçen gün daha da içine ediyor oyunun

Üye
3 HİZMET YILI
Hani Böyle hileler vs. arttıkça insan biter gibi düşünüyor ama şu açıdan bakarsan bkz. ' CsGo hile yüzünden bitti öldü' dendiği zaman bile adamlar online oyuncu sayısında Steamda Zİrvedelerdi o haftalarda Yani bu oyun Dünyası belli bir kitle kazandıktan sonra ölmesi çok çok çok zor

Masa 6 Yarım Saat uzatır mısın abi
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lol bitmez be bro

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tıpkı pubg gibi wolftü gibi elbet oda birgün tarih oalcak :)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yeni veya yenilki tarzda ,insanların ilgisini çeken bir oyun olursa lol ün bitebiliceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lol harika bitmez diye düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lol paralı olsaydı biterdi ama wolftü gibi bir oyun bitmemişse hala duruyorsa bitmez. Ne Wolffteam'i Darkorbit bile duruyor içinde bot dolu :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk bi 10 15 senesi daha var bence ya hergün gelişmeye devam ediyor ve daha iyisi yok sanki

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çoğu oyunun aksine sürekli yenilik getiriyor bunun içinde hem eskiler tkrar başlıyo hemde yeni oyuncusu sürekli güncelleniyor eski sezonlara göre sadece oyun içi mantık ve hedef aynı geri kalan herşey yenilikçi

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence bitmez eğlenceli bir OYUN

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
P2W oyunlar bile çok uzun süreler bitmezken LoL neden bitsin? Mesela 2006da açılan metin2 şu an hala oynanmakta p2w olmasına rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...