Arkadaşlar Blitz uygulaması açıkken oyunda ara sıra sanki bağlantım kopmuş gibi kopukluklar yaşanıyor, sırf bu yüzden Senpai'ye geçtim ama Blitz bir tık daha iyi gibiydi. Sebebini bilen var mı acaba?
Moderatörün son düzenlenenleri:
kurulum temiztemiz kurulum yapmayı denediniz mi?
güvenlik duvarından blitzin engellini kaldırdınızmı?
lol client tamiri yapabilirsiniz
logları blitze mail veya support desteğiyle yollayın. belki çözüm getirebilirler.
senpai biraz karışık geliyor ve bilgisayarı kapatırken sürekli hata penceresi çıkıyor karşıma, ona tamam demeden kapatamıyorum. Ek olarak maç ekranında şampiyon ve resim uyuşmazlığı var sürekli, mf var karşımda sejuani resmi falan varaynı sorun bende de oluyordu dostum dayanamadım en son senpaiye geçtim bende alışma süresindeyim daha ama senpai bi tık daha iyi geldi bana göre
overwolf'u hiç kullanmadığım için bir bilgim yok dostum malesef.Bende de porofessorde nedense win 11 e geçtikten sonra oldu insider programı overwolfu desteklemediği için sanırım lol açıkken porofessor açıksa oyun deli gibi kasıyordu.
çok yardımcı oldun sağol ....
şuan tekrar kuruyorum inşallah düzelirBende blitz kullanyorum cok bir sıkınt olmuyor ayarlarında belli başlı şeyler var guncellemeyi de bazen unutuyor uygulama ayarlardan guncelle dersen belkide duzelebilir.