- Yasaklandı
-
tek başına yapmıyolardır veya kendileri bişey kodlamışlardırMerhaba arkadaşlar gamesatış gibi sitelerden tr 30 level unrank 50 k mavi öz satan hesaplar buldum bunlar botla kasılıyor biliyorum ama bu kadar hesabı nasıl ve ne şekildle kasıyorlar bilen varmı ben pc acık bırakmama ragmen kac saat zar zor level atlarken bunlar seri üretim de kasıyorlar nasıl oluyor bu
önerebileceğim site var istersen yakın zamanda 3 tane almıstım arkadaslar icin 3 haftada garantisi oluyorOnları alsak sorun olur mu bilgin var mı knkm?
nope birşey olmazOnları alsak sorun olur mu bilgin var mı knkm?
gamesatış ?bu hesapları alabilceğimiz bir site önerirmisin
Banlanma sorunu olur mu acaba ?Merhaba arkadaşlar gamesatış gibi sitelerden tr 30 level unrank 50 k mavi öz satan hesaplar buldum bunlar botla kasılıyor biliyorum ama bu kadar hesabı nasıl ve ne şekildle kasıyorlar bilen varmı ben pc acık bırakmama ragmen kac saat zar zor level atlarken bunlar seri üretim de kasıyorlar nasıl oluyor bu
is this legit sir tell me more about thisThere is a site that I can recommend, if you want, I have bought 3 recently and it is guaranteed for friends in 3 weeks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?