LoL Botted hesapta ban riskini azaltmak için ne yapmalıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Satın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
Mesela nick değiştirmek , riot id değiştirmek bunlar ban riskini azaltır mı

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Satın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
hayır azaltmaz sistemde hepsi kayıtlı zaten :D tek yapabileceğin şey 20 level alıp son 10 levelini kendin kasman

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Soğutulmuş botted hesap alın ban yemez. Ben son maçı 4 gün önce olan botted hesap aldım ban yemedim fresh hesap alarak ban yiyeceğini sanmam.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır azaltmaz botlarla oyna girş seviye botu ile bot ile kasabilirsin insanlar seni yeni başlamış gibi görebilirler ama xp az alırsın normal oyuna göre

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Soğutulmuş botted hesap alın ban yemez. Ben son maçı 4 gün önce olan botted hesap aldım ban yemedim fresh hesap alarak ban yiyeceğini sanmam.
Bir tane fresh hesap satın almıştım 5 gün önce euw hesabı. En son maç geçen yılın 10. ayında atılmıştı. Nickini değiştirdim ßIIIIIßIIIß gibi bir şey yaptım.
Hızlıca rank kasıyordum bugun ban yemiş. Nick mi çok şüpheliydi acaba :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Değiştirsen bile ben kendimden örnek vereceğim biliyorum çünkü maç geçmişinden bakarım ha bu adam giriş seviyelerine karşı full random build kasmış ve sürekli ölmüş oyunu şu dakikalarda belirli yerlerde bitirmiş diyip reportu çakarsam ki bu muhtemel olacak bir olay zaten her türlü yersin o banı o yüzden herkese handmade hesap öneriyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bu konu da tr de 3 kere ban yedim muhtemelen botla ilgili

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
botted hesap riskli diye düşünüyorum farklı elle kasılmış hesap öneririm

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Botted hesabı saklamanın imkanı yok hocam opgg girenler direkt anlayıp ticket atıyor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kendin hesap açıp 45 tl ye hesabı kastırmak daha mantıklı hem mail hem doğum tarihi tüm bilgiler sende olur en azından.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bot ile kasılmış hesapların %90 ban yer %10 ise gusullüdür başka açıklaması yok bunun

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Değiştirsen bile ben kendimden örnek vereceğim biliyorum çünkü maç geçmişinden bakarım ha bu adam giriş seviyelerine karşı full random build kasmış ve sürekli ölmüş oyunu şu dakikalarda belirli yerlerde bitirmiş diyip reportu çakarsam ki bu muhtemel olacak bir olay zaten her türlü yersin o banı o yüzden herkese handmade hesap öneriyorum
Anladım hocam.Teşekkürler. Birde bu fresh hesapta dereceliden önce mmr stacklemek için sıralı mı girmek lazım normal kapalı mı. Hangisi daha iyi mmr stack için

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ban yersin her türlü o yüzden satın almak yada parayla kastırmak tercihim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Neyi değiştirsen değiştir bence farketmez eğer kara listeye alındıysa id sinden ban yer bence

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
xp boost alarak gamepass yada amazon prime ile handmade yap dostum her türlü ban yiyeceksin maalesef

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka bir site vardı adını hatırlamıyorum ama boosted hesaplar vardı baya eski hesaplar böyle 2-3 önce kasılmış onlardan al onlar ban yemiyor asla

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
temiz yerlerden satın alırsan onlar daha dikkatli botted yaptıkları için sıkıntı çıkmıyor

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Engellemenin yolu yok handmade hesap alman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...