400 lp enjoyer
Süper Üye
hayır azaltmaz sistemde hepsi kayıtlı zatenSatın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
Mesela nick değiştirmek , riot id değiştirmek bunlar ban riskini azaltır mı
Hayır azaltmaz botlarla oyna girş seviye botu ile bot ile kasabilirsin insanlar seni yeni başlamış gibi görebilirler ama xp az alırsın normal oyuna göreSatın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
Bir tane fresh hesap satın almıştım 5 gün önce euw hesabı. En son maç geçen yılın 10. ayında atılmıştı. Nickini değiştirdim ßIIIIIßIIIß gibi bir şey yaptım.Soğutulmuş botted hesap alın ban yemez. Ben son maçı 4 gün önce olan botted hesap aldım ban yemedim fresh hesap alarak ban yiyeceğini sanmam.
Değiştirsen bile ben kendimden örnek vereceğim biliyorum çünkü maç geçmişinden bakarım ha bu adam giriş seviyelerine karşı full random build kasmış ve sürekli ölmüş oyunu şu dakikalarda belirli yerlerde bitirmiş diyip reportu çakarsam ki bu muhtemel olacak bir olay zaten her türlü yersin o banı o yüzden herkese handmade hesap öneriyorumSatın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
kendin hesap açıp 45 tl ye hesabı kastırmak daha mantıklı hem mail hem doğum tarihi tüm bilgiler sende olur en azından.Satın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
Anladım hocam.Teşekkürler. Birde bu fresh hesapta dereceliden önce mmr stacklemek için sıralı mı girmek lazım normal kapalı mı. Hangisi daha iyi mmr stack içinDeğiştirsen bile ben kendimden örnek vereceğim biliyorum çünkü maç geçmişinden bakarım ha bu adam giriş seviyelerine karşı full random build kasmış ve sürekli ölmüş oyunu şu dakikalarda belirli yerlerde bitirmiş diyip reportu çakarsam ki bu muhtemel olacak bir olay zaten her türlü yersin o banı o yüzden herkese handmade hesap öneriyorum
Fark etmez güzel kda'larla birkaç maç atsan yeterAnladım hocam.Teşekkürler. Birde bu fresh hesapta dereceliden önce mmr stacklemek için sıralı mı girmek lazım normal kapalı mı. Hangisi daha iyi mmr stack için
temiz yerlerden satın alırsan onlar daha dikkatli botted yaptıkları için sıkıntı çıkmıyorSatın aldığımız fresh ve bot ile kasılmış olan hesaplarda botted sebebiyle ban yememesi için ne yapmamız gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?