LoL build yaparken neye dikkat edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadar :D En azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
kesinlikle profesyonel maçları izlemen lazım

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rakibi iyi analiz etmelisin . Örnek veriyorum zırh kasan bir rakibe zırh deşme gibi

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
biraz uzun bir konu tank bir karakter oynuorsan değişir suikastçi isen değişir desteksen değişr adc isen değişir karşındaki karakterlere göre değişir yani önerim şimdilik profesör blitz gibi uygulamaları kullan ama zamanla oyunu öğrendikçe kendin de build yapacak hale gelirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadar :D En azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
rünler ve itemleri riotun düzgün birşekilde önerdiği itemlerden yararlanabilirsi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Karşı takımın ad/ap oranına ve ne kadar tank olduklarına

Üye
3 HİZMET YILI
Önce karşı takıma göre bir rün girmelisin mesela karşıda darius sejuani var vlad oynuyorsun arey sürat coşkusu girmek yerine yenilmez girmen gerekir tabi sadece yenilmez girmekle olmaz alt ve yan rünlerde çok önemli build burda devreye giriyor vadiyaran hiçlik değneği zhonya gibi itemler çıkman gerekir unutma bu item çok güçlü deyip o ihtişamlıyı alma onunda efsanevi itemlerle olan bi pasifi var itemleri oku ve ona göre bir build yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Karşı tarafın ne item kastıgına dikkat edebilirsin hasar buildleri mr buildleri tank buildleri diye gidicektir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ilk olarak arkadaşların dediği gibi rünü ayarlicaksın ardından build yaparken ilk önceliğin lanede karşındaki eleman olmalı ona göre item almalısın ilk önceliğin lane olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
lolde buildler tamamiyle rakibe ve senin oyun anlayışına göre yapılır örneğin bir shaco main olarak ben mesela drakhtar alırken bir başkası sinsi pençe ile oynuyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
porofessor blitz senpai gibi uygulamaları deneyebilirsin başlarda bi yerden sonra öğrenirsin zaten rakibe göre itemleri

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1. si poroffesörden 1. ve 2 iteme bakabilirsin 2.si karşının admi apmi çoğunluk ona bakarak 3. karşı taraf kırılganmı yoksa tankmı tank ise: ilah sindiren,dominik,kara balta gibi itemler tercih edebilirsin. benim önerim pro oyuncuların hangi matchup da hangi itemleri kullanıor onlara bakarsan kafa basıyor itemlere

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Rakibine göre item almalısın. Örneğin karşıda çok fazla ani hasar mı var ? (suikastçilerden vs. bahsediyorum anında 500 dmg atanlar falan.)direkt ölümün dansı çıkıyorsun. Çok fazla can çeken mi var ? ağır yara alıyorsun (büyücüysen morellonomicon mid lanede ad şampiyon oynuyorsan fani hatıra falan) ve oynadığın şampiyonun matchuplarınıda öğrenmelisin. Mesela katarina pickledin karşınada vladimir aldılar, direkt ilk item Doran'ın Kalkanı ve pot alıyorsun doranın kalkanı çok işine yarayacak çünkü karşındaki vladimir oynamayı biliyorsa seni sürekli q ile minyonlara yaklaştırmamak ve canını azaltmak isteyecektir ama doranın kalkanı'nın pasifi sayesinde canın dolacaktır. Şuanlık aklıma daha fazla şey geliyor ama elim ağrıdı. Sorularını sor ben cevaplarım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
senpai asistan kullanbilirsin ama zaten build yapmak o kadarda zor değil item alma kısmında yanda ne istediğine tıklıyosun itemleri gösteriyor karşıya bakarak dizmende kolay olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lol build yaparken rakip comp dikkat edilmeli örnek çok tank varsa kraken çok hasar varsa ölümsüz kalkanyay bu tabiki adcler için

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ezber build kesinlikle yapmamak gerek. Kendi üzerimden örnek vereyim, katarina otp yim ben, karşıya göre mr ve zırh alırım. Takıma göre ad veya ap kasarım. Bu kadar basit aslında. 2 madde...

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yayıncıları ve rehber videoları izleyebilirsin. ek olarakta blitz vb. gibi uygulamalar kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...