kesinlikle profesyonel maçları izlemen lazımLoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadarEn azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
rünler ve itemleri riotun düzgün birşekilde önerdiği itemlerden yararlanabilirsiLoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadarEn azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
yada porofessorblitz indie kanka çok yardımcı oluyor
Önce karşı takıma göre bir rün girmelisin mesela karşıda darius sejuani var vlad oynuyorsun arey sürat coşkusu girmek yerine yenilmez girmen gerekir tabi sadece yenilmez girmekle olmaz alt ve yan rünlerde çok önemli build burda devreye giriyor vadiyaran hiçlik değneği zhonya gibi itemler çıkman gerekir unutma bu item çok güçlü deyip o ihtişamlıyı alma onunda efsanevi itemlerle olan bi pasifi var itemleri oku ve ona göre bir build yapLoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadarEn azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
Rakibine göre item almalısın. Örneğin karşıda çok fazla ani hasar mı var ? (suikastçilerden vs. bahsediyorum anında 500 dmg atanlar falan.)direkt ölümün dansı çıkıyorsun. Çok fazla can çeken mi var ? ağır yara alıyorsun (büyücüysen morellonomicon mid lanede ad şampiyon oynuyorsan fani hatıra falan) ve oynadığın şampiyonun matchuplarınıda öğrenmelisin. Mesela katarina pickledin karşınada vladimir aldılar, direkt ilk item Doran'ın Kalkanı ve pot alıyorsun doranın kalkanı çok işine yarayacak çünkü karşındaki vladimir oynamayı biliyorsa seni sürekli q ile minyonlara yaklaştırmamak ve canını azaltmak isteyecektir ama doranın kalkanı'nın pasifi sayesinde canın dolacaktır. Şuanlık aklıma daha fazla şey geliyor ama elim ağrıdı. Sorularını sor ben cevaplarım.LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadarEn azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
Ezber build kesinlikle yapmamak gerek. Kendi üzerimden örnek vereyim, katarina otp yim ben, karşıya göre mr ve zırh alırım. Takıma göre ad veya ap kasarım. Bu kadar basit aslında. 2 madde...LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadarEn azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.