LoL çok az LP geliyor ve çok gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok sıkıntılı bir durum aynı dertten bende müzdaripim 11 geliyor 18 gidiyor oyun resmen sen buraya mahkumsun diyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
elohell desin bunu cozumu üst üste win streak yapmak ve win lose oranını olabildiginde uzak tutmak

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Elo hell'e düşmüşsün. Sadece kazanmak maalesef yetmiyor. Arka arkaya kazanmalısın ve çoğunda görüş skorun ejder objektiflerin ve kda'n yüksek olmalı. Bu döngüde tahminimce 20 25 oyuna toparlar.

Üye
3 HİZMET YILI
bende de benzer bir çar var 14 15 gelip 17 18 gidiyor wini 20 maç da değil böyle 50 maç falan önde fazla losedan dolayı oldugunu dusunuyorum ama prenle wın streak devam edersen duzelebılır belkı veya diğelim gold 1 sin iyiyisen plat 1 bırıyle gırıp dene derece farkından da fazla lp alabılırsın ama kac gıder bılmıyorum
Post automatically merged:

bende de benzer bir çar var 14 15 gelip 17 18 gidiyor wini 20 maç da değil böyle 50 maç falan önde fazla losedan dolayı oldugunu dusunuyorum ama prenle wın streak devam edersen duzelebılır belkı veya diğelim gold 1 sin iyiyisen plat 1 bırıyle gırıp dene derece farkından da fazla lp alabılırsın ama kac gıder bılmıyorum

duzeltmeye harcayacagın zamana yenı çar açıp 20 ustu lp alarak rahatça oynayabılırsın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam hesabınızın mmr'ı düşmüş ve elohell'e girmişsiniz maalesef hesabı değiştirmek en kolay yol fakat bunu yapmak istemiyorsanız winrate'inizi yükseltmeniz gerekiyor şu an oyun sizi en uygun yere yerleştirmek için aşağı atmaya çalışıyor winratenizi arttırarak bu durumdan belki kurtulabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
win streak lazim düzelmezse bir sonraki sezon düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum Lolde Elo Sorunu var yani söyle baya bi mac kaybetmişin ve kazanma oranın az senin tek yapman gereken şey düzgün oynaman ya bi arkadaşınla girip oyna yada fedleme afk kalma örnek veriyorum sürekli kazanmaya bak zaten zamanla düzelmeye başlıcak benim bi arkadaşımda aynı sen gibi sorun yaşıyordu ama tabi bizim sayemizde artık iyi yani ne az ne cok lp sabit lp geliyor tabi ara sıra değişebilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Biliyorsun ki bağzı görevler var alamettir kule almadır baron almadır mümkün mertebe de görevlere odaklan ve farmını kda nın güzel tutarsan fazla lp verir bunu seriye bağlarsan zaten demek istediğmi anlarsın

Üye
3 HİZMET YILI
çok fazla maç kaybetmişsin elohelldesin maç kazanman gerek baya bi düzeltmen için

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kankam en üst çıka bilidğin lig neyse onun bir üstüne çıktıgın zaman daha fazla vermez ama düzelir atıyorum 19 gelir 12 13 gider bire bir denendi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
MMR herşeyden önemli onu düzeltirsen 3-4 maça lp lerin düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elohelle düşmüşsün kazanmaktan başka çaren yok veya fresh hesap al.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka iyi oynayıp S falan alman lazım takım ıtaşıyıp gold aldığın veya minyonuna iyi bakman lazım ona göre iyi lp ler gelir

Üye
3 HİZMET YILI
brom fresh acc alabilirsin hesabın elohellde ve bundan kurtulmak için çok ugrasman gerekir degmez resmen zaman kaybı fresh acc al :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
elo hell yemiş hesap yeni hesap açman yada full win streak alman gerekiyo 10 15 maç üst üste kazanırsan lp düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...