şampiyon dengesinin gelceğini sanmıyorum 180 tane hero var adam akıllı dengelyemezler hadi dengelediler diyelim 78 yıl sürer bastonumla lol oynayacağımı sanmıyorum takım içi sesli sohbet gelmeli ve yeni mapler gelmeli URF RURF BHİ UBK gibi modlar ayda yıla 1 değil tüm zamanlar oynanılabilir olmalı. küfür perma ban olmamalı küfür sohbet banı olmalı 1v1 ve 2v2 ranked gelmeli eski imleç açma gibi eski çerçeveler açma olmalı. Lp mantığı değişmeli 99 Lp de kalmaktan got kanseri olucam seri mac öncesi 1 Lp için mac atıyorum şaka gibi. toxic olmak dereceli banı sebebi olmalı ve dereceli banı olmalı toxiclere kısa süreli dereceli girememe cezası verilmeli. MMR ına göre lp değil kda ve oyun içi performansa göre Lp verilmeli adam 2 20 7 mid lane engelli syndra oynayıp 20Lp alırken 23 4 17 oynayan ben -15 Lp yiyorum en azından iyi oynadığım için az lp gitmeli karşıdaki free win alan ****** arkadaşta lp alamamalı biliyoruz takım oyunu cart curtta emek var aw. yemin ederim şu oyunun başına beni koycaklar insanlar öve öve daşşagımı yalarlar beni riota koydukları sabahın akşamı heykelimi diker trabzona başkan yaparlar millette öğretici video cekiyor yok nasıl lig atlarsın yok mesir macununu al avcunla zikini kaşı yok harita takibi asıl problem takım a***** beni başkan yapın valla ekonomiyide düzeltecem oyunlarıda düzelticem ulan steamdeki oyun fiyatlarına baktım geçen büyük baş hayvan alıyorum sandım bir an aw ulan 7 8 tane oyun alacağıma giderim güzel bi les paul kasa çift humbucker bi gitar alırım ***** cocukları o fiyatlar ne eleman mı çalıştırıyoruz maaş mı veriyoruz size oldu okula yazdırayım bide rdr2 almak yerine 1 ay dana bonfile yerim a** neyse bu devirde bişi yapılmaz geçen çok kötüydüm hayatıma son vereyim dedim halat tabure 500tl ***** kafayı yicem hadi tabureyvi boşver evdeki yarısını aclıktan yediğim oyuncu gaming razer ultra mega rgb pro gaming balkon sandalyemde edrim intiharımı dedim en ucuz halat 100tl bu yazıyı otobüs gelirken yarısını söndürdüğüm cebimde kalan son adıyaman tütününü içerken yazdım dostlar kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.