Lol de ne gibi değişiklikler olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
raporlama sisteminin daha iyisini olmasını istiyorum sadece

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lol Oyunda yeni gelecek herolar üzerinde sizce neler olmalı dövüşçü tank nişancı yada büyücüden farklı olarak ne düşünülmeli
oynanış olarak değil de oyun içi sesli sohbet gerekiyor kesinlikle valoranttaki gibi o zaman oyun kalitesi çok artacaktır soloqnun

Üye
3 HİZMET YILI
bozuk çarlar dengelenmeli ww trundle yasuo gibi
Post automatically merged:

rapor sistemi kesinlikle düzeltilmeli yoksa oyunu bırakacağım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Warwick nerf yemezse oyun jung warwick kim alırsa olmaya başlıyıcak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
şampiyon dengesinin gelceğini sanmıyorum 180 tane hero var adam akıllı dengelyemezler hadi dengelediler diyelim 78 yıl sürer bastonumla lol oynayacağımı sanmıyorum takım içi sesli sohbet gelmeli ve yeni mapler gelmeli URF RURF BHİ UBK gibi modlar ayda yıla 1 değil tüm zamanlar oynanılabilir olmalı. küfür perma ban olmamalı küfür sohbet banı olmalı 1v1 ve 2v2 ranked gelmeli eski imleç açma gibi eski çerçeveler açma olmalı. Lp mantığı değişmeli 99 Lp de kalmaktan got kanseri olucam seri mac öncesi 1 Lp için mac atıyorum şaka gibi. toxic olmak dereceli banı sebebi olmalı ve dereceli banı olmalı toxiclere kısa süreli dereceli girememe cezası verilmeli. MMR ına göre lp değil kda ve oyun içi performansa göre Lp verilmeli adam 2 20 7 mid lane engelli syndra oynayıp 20Lp alırken 23 4 17 oynayan ben -15 Lp yiyorum en azından iyi oynadığım için az lp gitmeli karşıdaki free win alan ****** arkadaşta lp alamamalı biliyoruz takım oyunu cart curtta emek var aw. yemin ederim şu oyunun başına beni koycaklar insanlar öve öve daşşagımı yalarlar beni riota koydukları sabahın akşamı heykelimi diker trabzona başkan yaparlar millette öğretici video cekiyor yok nasıl lig atlarsın yok mesir macununu al avcunla zikini kaşı yok harita takibi asıl problem takım a***** beni başkan yapın valla ekonomiyide düzeltecem oyunlarıda düzelticem ulan steamdeki oyun fiyatlarına baktım geçen büyük baş hayvan alıyorum sandım bir an aw ulan 7 8 tane oyun alacağıma giderim güzel bi les paul kasa çift humbucker bi gitar alırım ***** cocukları o fiyatlar ne eleman mı çalıştırıyoruz maaş mı veriyoruz size oldu okula yazdırayım bide rdr2 almak yerine 1 ay dana bonfile yerim a** neyse bu devirde bişi yapılmaz geçen çok kötüydüm hayatıma son vereyim dedim halat tabure 500tl ***** kafayı yicem hadi tabureyvi boşver evdeki yarısını aclıktan yediğim oyuncu gaming razer ultra mega rgb pro gaming balkon sandalyemde edrim intiharımı dedim en ucuz halat 100tl bu yazıyı otobüs gelirken yarısını söndürdüğüm cebimde kalan son adıyaman tütününü içerken yazdım dostlar kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lol Oyunda yeni gelecek herolar üzerinde sizce neler olmalı dövüşçü tank nişancı yada büyücüden farklı olarak ne düşünülmeli
bence hibrit karakterler artmalı tank ve ap tank ve ad build maç içinde degişiklik gösterip savaşlara etki edebilir yada degişken rün daha işlevli olabilir

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yeni mod lar gelmesi. Lazım biraz daha gelişmesi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
artık her hafta urf yerine eskisi gibi birsürü oyun modları gelmesi gerek eskiden çok güzel modlar vardı farklı maplerde oynuyorduk ama artık o eski tadı alamıyorum urfta urfu getiriceklersede eskisi gibi getirsinler milyon damage vurduğumuz dönemdeki gibi bu ne böyle 3 ayda bir urf veya hepimiz birimiz için geliyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam şu dengeleme sistemi rayına otutmaları gerek saçma sapan bir olay

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eskisi gibi oyunun üzerine daha çok düşüp güzel etkinlikler yapılmalı bence bunun harici oyun modları vs. olabilir eski kış haritası gibi belli dönemlerde haritalarda değişiklik olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...