LoL düşük eloda nasıl oyun oynanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
duo girmen gerekiyor başka yolu yok düşük eloda

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bro duodan başka bir şansın yok ya cidden şansın varsa esnek kasıp 3 gir bazen duo girince bile takım o kadar kötü geliyor ki zorlanıyorsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mid ve jungle pre girerek oyunu taşıyacak karakterler almalısın. Jungle için trundle, master, gölge suikastçi kayn vb. mid için Katarina, akali, viktor, sylas tavsiye edebilirim. Ben bu şekilde lig atlamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bro duodan başka bir şansın yok ya cidden şansın varsa esnek kasıp 3 gir bazen duo girince bile takım o kadar kötü geliyor ki zorlanıyorsun
sorma ya hesap dereceliye açılana kadar eşleşmeler dia falandı güzel oynuyodum ilk 10 maçın 7 sini kaybettim 2 kişi afk kalıyor ben redi alırken 3 kişi ölüyor ki shyvana gibi earlyde biraz pasif bi çar oynuyorm yokmu 1v9 atar diceğiniz bi çar build falan

Mid ve jungle pre girerek oyunu taşıyacak karakterler almalısın. Jungle için trundle, master, gölge suikastçi kayn vb. mid için Katarina, akali, viktor, sylas tavsiye edebilirim. Ben bu şekilde lig atlamıştım
ben jg oynarımda low eloda o çarları oynayabilcek bi preyi nerden bulcam onuda söylerseniz sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam demir bronz gümüş gibi elolarda ya sağlam bir jung duo yada düzgün oynayan bir koridor oyuncusu bulup beraber kasılman gerekli sezon 10 dan beri tek başıma çıkmaya çalışıyorum ama tek başıma çıkamadım sağlam bir duo şart

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Knk maun herolar ile kendi koridorunda örnek jungle olursa. İyi olur anc a o sekil Rank kssabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Duo girip takımı tek başına domine edicek herolar alman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o bendede oluyor normalde elmas liginde oynuyorum ama düşük ligde çok mantıksız hareket oldugu için sinirlenip tilt oldugum içinde oynuyamıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
1v9 atan karakterleri dene master katarina gibi vs veya pre bul kendine

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
her lanenin carry şampiyonlarını oynamalısın0

Üye
3 HİZMET YILI
Birazcık takımında etkisi olamsı gerekiyor ya bence lol devreye girdiğinde

DİABLO
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
dostum eğer lig yükseltmekse hedefin mejbur duo girmek zorundasın yoksa başka çaresi olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk pre bul kendine birde 1v9 atan çarlarla girersen taşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kankam düzgün bi şekilde minyon kesmelilisin exp de geri kalmamlısın en önemlisi bu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
düşük elodan çıkmak için ya duo girceksin ya da sıfırdan hesap kasıp başlangıç rankını olabildiğince üst seviyeden başlatacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en iyi yolu tek başına taşıyabilen çarlar almak çünkü düşük eloda takımına çok güvenemessin o yüzden master yi garen noctorune gibi çarlar alman daha faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...