LoL düşük eloda nasıl oyun oynanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Agacım adı üstünde takım oyunu hele o bronz gümüş elo işkence anasını satayım o kümelerde daha çok tek atan karakterleri al mastry gibi zed gibi oyunu rahat kazandırabilecek ittirebilecek karakterleri tavsiye ediyorum daha kolay bi yolu kendine bi takım arkadaşı bulmak rakipleri ve kendi takımını tamamen susturmak ve oyunu eğlenmeye değil bitirmeye oynamak

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yada bir arkadaşın ile bot pre yapabilirsin şuan ki metada Samira+Nati baya op 2 kişi rahat maçı taşırsınız bot lanede.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
1-2 max 3-4 karakter belirleyip ve 1v9 atabilen karakterler olmalı bunlar, yanında temiz oynayan bir support oynatıp seri win alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sc kullanarak kasmayı denicem bide dedğiniz gibi tek başıma oynicam ben zaten dk farmı ypıyorum her oyun kolum olsa bide dia eloda oynarımda kol yok xd

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
duo girmeden yükselmen çok zor dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sc kullanan duo varmı beraber girelm lig kasalım ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uzun süredir düşük eloda olay üzerine çıkamadım trde ayni westte

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öncelikle elo zaten gold plat arası illaki hata yapılacaktır yapman gereken tekşey hatayı beklemek dediğim gibi düşük eloda herkes yapar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mid ve jungle premade girerek taşıyan assasin ve dövüşçü herolarla sadece global alarak en iyi şekilde rank kasılır. fakat alt liglerde malesef feeder çok fazla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
4 kişi bir anda feedleyip takım farkına kaybetmen normal yanına pre al rahat winlersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkesin kanayan yarası valla duo dan başka çözüm yok. Tek başına çıkmak çok zor ve zaman alıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendine bir pre bul , sabırlı oyna ve moral bozma düşük elodan çıkmanın en iyi yolu 1v9 atan herolar. Tabi meta yıda takip etmen gerekir.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Her maç bot pre oynamanı öneririm çünkü genelde bot lane kasınca oyunu taşıması çok kolay oluyor. Jungle oynuyorsan da botu campleyebilirsin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mid ve jungle pre girerek oyunu taşıyacak karakterler almalısın. Jungle için trundle, master, gölge suikastçi kayn vb. mid için Katarina, akali, viktor, sylas tavsiye edebilirim. Ben bu şekilde lig atlamıştım
arkadaşa katılıyorum böyle rahat çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
o elolarda sürekli fight oluyor dövüşçü iyi bi hero al önerim gün ateşi diana oynayabilirsin bedava killere koş kasıp taşırsın zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
westte böyle olduğunu sanmıyorum adamlar kazanmaya oynuyor bizde sırf kendi kill alamıyo diye kaybetmeye oynuyor çoğunluk bu şekilde iki taraf içinde yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...