Onaylı Üye
sorma ya hesap dereceliye açılana kadar eşleşmeler dia falandı güzel oynuyodum ilk 10 maçın 7 sini kaybettim 2 kişi afk kalıyor ben redi alırken 3 kişi ölüyor ki shyvana gibi earlyde biraz pasif bi çar oynuyorm yokmu 1v9 atar diceğiniz bi çar build falanBro duodan başka bir şansın yok ya cidden şansın varsa esnek kasıp 3 gir bazen duo girince bile takım o kadar kötü geliyor ki zorlanıyorsun
ben jg oynarımda low eloda o çarları oynayabilcek bi preyi nerden bulcam onuda söylerseniz sevinirimMid ve jungle pre girerek oyunu taşıyacak karakterler almalısın. Jungle için trundle, master, gölge suikastçi kayn vb. mid için Katarina, akali, viktor, sylas tavsiye edebilirim. Ben bu şekilde lig atlamıştım
dostum eğer lig yükseltmekse hedefin mejbur duo girmek zorundasın yoksa başka çaresi olmazLoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
en iyi yolu tek başına taşıyabilen çarlar almak çünkü düşük eloda takımına çok güvenemessin o yüzden master yi garen noctorune gibi çarlar alman daha faydalı olurLoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?