LoL düşük eloda nasıl oyun oynanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Roamlı oynayıp takımına yardım etmek. Supp oynuyorsan stratejik yerlerde sürekli ward bulundurmak..

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Taşıyıcı şampiyon şart vadi ejder baron bunlrı almak için takımı zorlamalısın gang atmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
En iyi yol tek başına taşıyabilen çarlar Almak Hala olmuyorsa kendine bi duo bulman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
Düşük Eloda Çok ta iyi oynayan insan yok duonla girebilirsen jung solo gibi ikinizde kasarsınız diye düşünüyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne yazık ki birlikte oynayacak bir arkadaşa ihtiyacın var...

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Duo bul mid jgl oynayın
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...