Onaylı Üye
1-2 max 3-4 karakter belirleyip ve 1v9 atabilen karakterler olmalı bunlar, yanında temiz oynayan bir support oynatıp seri win alabilirsin.LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
4 kişi bir anda feedleyip takım farkına kaybetmen normal yanına pre al rahat winlersinLoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
anlamadım kanka yanlışmı yazdın yoksaUzun süredir düşük eloda olay üzerine çıkamadım trde ayni westte
arkadaşa katılıyorum böyle rahat çıkarsınMid ve jungle pre girerek oyunu taşıyacak karakterler almalısın. Jungle için trundle, master, gölge suikastçi kayn vb. mid için Katarina, akali, viktor, sylas tavsiye edebilirim. Ben bu şekilde lig atlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?