LoL düşük elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Reis garanti kazanmak diye bişey yok ama oyun bilginin yüksek olması lazım ve takımı yönetmen lazım. Doğru zamanda baron ejder call u , gerektiğinde 5 kişi toplanıp fight yapmak vb. Takımı yönetmen lazım dediğim gibi. Ama olmuyosa olmaz yani garanti kazanmak diye bişey yok bu oyunda.

Üye
4 HİZMET YILI
+iyi bir duo
+düzgün bir script ve bunu kullanmayı becermek
+düzgün item ve rün seçimi
+sakin kalıp oyuna odaklanmak

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka sc rahatlıkda gold'a kadar çıkarsın taşıyabileceğin herolar oyna mesela ADC Tristana Mid Yasuo Top Irelia Jung Master Yi falan bunlar takımı taşır az da oyun bilgin olması gerek bunun için bol bol oynayarak veya maçları izleyerek ama önerim sıralı maçta oynayarak öğren.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İstersen gel Duo atalım layd yuumiş nickim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bol oyun ve pro maçları analiz etmen lazım knk

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sürekli pro maç yayın tekrarları izle veya lynx çerez izliyebilirsin ayiratten vayne top ghost sc ile oynayabilirsin çok kasarsan 3 itemden sonra tank çıkarsın kimse seni durduramaz.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İyi oynayıp çıkarsın

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
takım şans kardo o yüzden arkadaşlarınla girecen iyi oynuyan adamlarla 5 kişi , diğer türlü zor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mentalde önemli bence kazanmak için ve rehavete kapılıp satmamak gerekiyor

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka scriptle gece uyurken maç başlatıp spacein üstüne de bi ağırlık koysan sabaha gümüş 1 gold 4 oluyor ztn yani basit anlamında diyorum tek yapman gereken düşük liglerde taşıyabilecek şampiyonlar seç ve oyunu domine et oyunu okuman lazım işte rakip ormancı nerde bota inmeleyim topa çıkmalıyım karşı jungle ın ormanını çalmalıyım ve ya ormanında basmalıyım script bu domine işini oldukça başitleştiriyor elohell de değilsen bu taktiklerle sabahtan akşama kadar bronzdan plata çıkarısn

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekten yıldım.
Takıma suç bulmaya gerek yok. O eloda winleyemiyorsan demek ki sorun sende. Oyun bilgini geliştirebilir, taşıma potansiyeli yüksek olan şampiyonu öğrenebilirsiniz. Taşıma potansiyeli yüksek olan şampiyonu mainleyin, oynamasını ve taktiklerini öğrenin. Kısa süre içerisinde platin olursunuz zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sürekli ayrık ittirmeye oyna skor alınca aldıgın yerden ilerle kill peşinde koşmak yerine.Takıma etki edecek yerlere totem bırak

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
berababer girelim bende rank kasmaya çalışıyorum gümüş rank nick Quantum R3STR beraber çıkarız

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Scriptsiz yapamadım, scriptle de olmuyor. Lane in içinden geçiyorum adamı farmlıyorum ama olmuyo takım savaşlarını kazandırıyorum olmuyor ejder baron vb. şeylerş aldırıyorum yine olmuyor nedir bu düşük elodan çıkmanın anahtarı bilen biri varsa yazsın güzel oynadığım oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekden yıldım.
win rate yüksek değilse baştan başlayabilirsin yada antreman modunda kendini geliştir sonuçta lol takım oyunu bazen çaresiz kalırsın :)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bağırttı kanka trde scsiz klavyeye kafanı vursan dia oluyon

Üye
4 HİZMET YILI
Yanına bir arkadaş bul oyunu iyi bilen onla duo girebilirsin anlaşabileceğin en az 1 yada 2 kişi olması hem seni hemde oyunu rahatlatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...