LoL düşük elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iyi oynayan kişilerle gir ya da video falan izle yavaş yavaş çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yıllar önce silver bataklığında takılan biri olarak kendi yaptığım taktikleri söyleyeyim. O zamanlar blitz tarzı programlar yoktu bu yüzden bazı şeyleri elimle yazarak not alırdım. Girer fakerın falan farm sayısını kontrol ederdim kendimde ona yaklaşmaya çalışırdım her oyun. Ayrıca iyi oyuncuların videolarını izler nerede ne yaptıklarını hangi dakikalarda neye önem verip neye yöneldiklerine dikkat ederdim. Lol her ne kadar yetenek isteyen bir oyun olsa bile aslında çoğu zaman lane aşamasında safe oynanırsa doğru zamanlarda kuleye vurmaktan öteye geçmeyen agresiflikler yapmayınca ve takım arkadaşlarınızda sizinle aynı şekilde zamana uyum sağlıyosa bir şekilde kazanılabilir bir oyun. Amaç ya ezici bir şekilde karşı takımı sürekli keserek ff verdirmek yada asıl oyunun bilinen mekanizması merkez binayı yok etmek. Benim taktiğim o dönemlerde yeterince iyi oynayamadığım için ezici bir şekilde ff verdirmek değildi tabiki. Doğru zamanlarda doğru şeyleri yapmaya çalışarak merkez binayı almaya çalışırdım. Ama burada en önemli şeylerden bir tanesi oynadığın hesap. Ben bataklıkta olan hesabımla dereceli girmezdim sadece normal oyun girerek elimi hangi heroları oynuyorsam onlara alıştırmak kafamın içinde klasikleştirmek ve ne yapacağıma aşina olmaktı. Lig kastığım hesabımda ise günde 10 maçtan fazla dereceli atmazdım. 6 winden daha az win alıyorsam ertesi gün dereceli girmez normal oyun atardım sadece. Asıl bataklıktaki hesaptan dereceli girmememin sebebi gelen giden lp miktarı karşılamıyodu ve doğal olarak zaten bataklıkta kalmaya mahkum olmasıydı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka scriptle gece uyurken maç başlatıp spacein üstüne de bi ağırlık koysan sabaha gümüş 1 gold 4 oluyor ztn yani basit anlamında diyorum tek yapman gereken düşük liglerde taşıyabilecek şampiyonlar seç ve oyunu domine et oyunu okuman lazım işte rakip ormancı nerde bota inmeleyim topa çıkmalıyım karşı jungle ın ormanını çalmalıyım ve ya ormanında basmalıyım script bu domine işini oldukça başitleştiriyor elohell de değilsen bu taktiklerle sabahtan akşama kadar bronzdan plata çıkarısn
Kesinlikle hocam taşıyacak herolar almalısın bir sup la bile oyunu anlarsan kim nerde ne yapıyo anlarsan yine taşırsın

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kendine 4 pre bulmanı öneririm iyi oynayan.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece senin iyi olman yetmiyor, takım arkadaşlarına yardım edip onlarıda kastırman gerekiyor, takıma liderlik edip taktik kurman ggerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kendine bir main role ve main champ belirleyip, belirlediklerin üzerine gameplay videoları izlemeni öneririm. Şahsen ben de eskiden plat üstü görmüyordum fakat şuan master-grand master adc oynuyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Asla tilt olmadan her takım arkadasını gazlayarak bırazda bazen cok zorlansan bıle oyundan dusmemek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
nasus yada yorick al çık üst koridora tek başına bütün kuleleri yık kulelere oyna anca öyle kazanırsın tank kas ama birde metayı kesinlikle takip et

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
adc vayne sup lulu alıyor arkadasın oyun bilgisi için videıo ızle jungle biraz aklı varsa sizi campler free win olur

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben scsiz dia 2 elodayım şimdi rank atmaya başladım scli şuan dün 5 maç atdım anca 4 win 1 lose geldi şuan rank olarak silver 2 -91 lp

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka smurf bi arkadasınla gir yada sc kullan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Düşük elodan cıkmak istiyorsan takım arkadaşı lazım veya metayı takip etmen yardımcı programlar kullana bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşın varsa beraber oynayın midde oynarsın sağa sola roam atarak oyunu kazandırabilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
düşük elodan çıkmak istiyosan ilk weste geçmen trde zor çıkarsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Biraz takımınla oynamaya çalış adam gidip ölüyor diye sen de gidip ölme beraber dolaş onlarla

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam eğer koridorunu kazanıp takım yüzünden geri düşüyoesan takımı çok iyi kontrol etmen lazım mesela mid oynuyorsan durmadan durmadan raakibini ezdikten sonra roama çık çünkü biliyosun sizin takım yeri yalayan sünger bob

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...