LoL düşük elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sabır herşeyin ilacı umarım çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka youtubeden e sporcuların videoları var ne yapıyorlar ne ediyorlar nerde ne zaman totem atıyolar oynadığın karkaterin hasarı ne v.s v.s bunları bilmen lazım sonra zaten çıkarsın üst liglere

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
forumdan scriptli duo bul kendine oyun bilgisi yetmiyor o elolarda

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Scriptsiz yapamadım, scriptle de olmuyor. Lane in içinden geçiyorum adamı farmlıyorum ama olmuyo takım savaşlarını kazandırıyorum olmuyor ejder baron vb. şeylerş aldırıyorum yine olmuyor nedir bu düşük elodan çıkmanın anahtarı bilen biri varsa yazsın güzel oynadığım oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekden yıldım.
Hocam öncelikle Elon ve senin için en iyi olan karakteri seç belirli bir lane de oyna ve kendine bir Duo bul

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle elon nedir ? Bide Mid Lane oynamana bak. Adc oynarsan support iyi olmayabilir ve seni çok etkiler. İstersen Sihirdar adını verip lol atabiliriz.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pre ile gir script oyunu direk kazandırmaz zaten beynini kullanmalısın oyunda. Ejder falan alıpda tf anında tf gitmezsen mesela bi işe yaramaz

Üye
4 HİZMET YILI
Kanka bol bol öğretici yayıncı izle en rahat o şekilde oyun bilgin gelişir oyun bilgin gelişirse yükselirsin çok rahat

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
farmına ve harita kontorlün olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cok basik bi cevap vereyim. Pre bul kendine jung mid duosu yapin ben bi aralar sup adc presi denedim olmuyo. Bot cok zayif mid ve jung yada jung ve top duosu deneyin. Bozuk sampiyonlari oynayin, Egeer halen daha rank atlayamiyosaniz, bu oyun bilginizin yetersiz oldugunu gosterir. Sen istedigin kadar oyun bilgim var desende, oyun bilgin olmadigi icin elo cikamiyorsundur muhtemelen

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Scriptsiz yapamadım, scriptle de olmuyor. Lane in içinden geçiyorum adamı farmlıyorum ama olmuyo takım savaşlarını kazandırıyorum olmuyor ejder baron vb. şeylerş aldırıyorum yine olmuyor nedir bu düşük elodan çıkmanın anahtarı bilen biri varsa yazsın güzel oynadığım oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekden yıldım.
Dostum çok sabırlı olmak önemli benim rankım Master farmlarını iyi tut ve sürekli takımına yardımlı oyna

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ne kadar iyi oyuncu olsan da bir noktada bu oyun takım oyunu... Senin haricinde yanındaki diğer 4 kişinin de biraz olsun oyunu biliyor olması lazım sana önerim late herolarıyla oynamaman çünkü düşük elo o kadar ileriye dönük oynanmaz earlyde güçlü, mobil çarlarla olabildiğince gezerek diğer lanedekileri kastıracaksın çok uzamadan bitecek.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
full aynı heroyla aynı koridorda oyna oyun bilgin yüksek olsun pro maçları izle

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Knk çek topa nasusu ölümüne farmla topta 2 kule açınca mide zorla gerisi geliyor ztn

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Koridoru kazandığında koridoru ittir roam atmaya başla

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
DuoQ girebilirsin. Yada Tryhard oynaman gerekicek

Üye
4 HİZMET YILI
aslında ben solodayken bronzdum suporta geçtim suan rank gold 1 adcyi iyi beslemek lazım

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
tek bir çar mainlemektense o oyuna en iyi olcuak çarı alman gerekir cait olduğunu göre göre karşınasa vaine alırsan dayak yersin ve kaybedersin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
takım farkı varsa çok zor ama sen genede oyun bilgini iyi tut takıma yardımcı ol yükselirsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
doğru karakterleri seçip çok fazla oyun videosu izlemen lazım zamanla olabiir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...