oyun bilgin yok o zaman kanka pro maç falan izle 2-3 tane main belirle belki mekanik olarak iyi değilsindirgümüş 3 e kadar çıkdım şuana kadar
tüm lanelerin feedlemesi 20 oyunda 2 kere gelir millet bu şekilde chall çıkıyo demek ki sorunu kendimizde aramamız lazımOyun bilginde olsa bütün laneler feedliyorsa kazanamıyorsun. Şans işi gibi bir şey.
Takıma suç bulmaya gerek yok. O eloda winleyemiyorsan demek ki sorun sende. Oyun bilgini geliştirebilir, taşıma potansiyeli yüksek olan şampiyonu öğrenebilirsiniz. Taşıma potansiyeli yüksek olan şampiyonu mainleyin, oynamasını ve taktiklerini öğrenin. Kısa süre içerisinde platin olursunuz zaten.oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekten yıldım.
win rate yüksek değilse baştan başlayabilirsin yada antreman modunda kendini geliştir sonuçta lol takım oyunu bazen çaresiz kalırsınScriptsiz yapamadım, scriptle de olmuyor. Lane in içinden geçiyorum adamı farmlıyorum ama olmuyo takım savaşlarını kazandırıyorum olmuyor ejder baron vb. şeylerş aldırıyorum yine olmuyor nedir bu düşük elodan çıkmanın anahtarı bilen biri varsa yazsın güzel oynadığım oyunu 4 kötü oynayan yüzünden kaybetmekden yıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?