knk elke beni nickBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
üst üste win alarak çıkabilirsin anca sağlam bir pre al yanına yada hesap değişBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
Kanka win streak yapman lazım ard arda 20-30 arası oyun kazan ard arda olması önemli değil aslında. Win ratenin fazla olması önemli.Ben bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
Serilere çık ve geri duş bunuz 3 4 defa tekrarlarsan Elon normale dönerBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
Sezon sonunu bekle bence öyle yap hem az da kaldıBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
Peş peşe 15 win falan alırsan olabilirBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
üst üste oyun kazanman gerekiyorBen bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.