LoL elo hellden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
üst üste fazla oyun kazanman lazım yada yeni hesap açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka sen elo hell'in en dip katmanındasın herhalde bronz 1 de 9 lp veren hesabı çıkartman nerdeyse imkansız yakın, çıkartmaya çalışırsanda sürekli win al oyun içinde smurf gibi oynayıp mmr'ı yükseltmen gerek ama imkanın varsa yeni hesap alıp kasmanı tavsiye ederim zaten main hesabın değilmiş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam en basitinden ashe script aç iyi kasarsan maçı kaybetmen imkansız

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol elohelden çıkmak için iyi oynaman lazım winstreak alman lazım paso baktın alamıyorsun yeni bir hesaba geçemyi dene yeni yani fresh acc dediğimiz hespalrda 28+ lp geliyor çok rahat üst liglere çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gumus 4um 33lp verdi gecen kazandigimda elo hell ne oluyor arkadaslar birisi aciklayabilir mi

Üye
3 HİZMET YILI
silver biriyle girersen karşına daha yüksek oyuncular geldiği için win aldığın zaman daha yüksek lpler gelicektir ayrıca üst üste çok win alırsan ve lig atlarsan elo hellden de kurtulursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
üst üste bayağı bi maç kazanman gerekiyor kısacası win rateini olduğu düzeyden bi %5 %8 civarı yukarı çıkarırsan elo hellden çıkmış olursun ( yüksek oyun sayısı için bunu söylüyorum mesela 200 - 300 maç atmışsan bu şekilde olur )

Üye
3 HİZMET YILI
Eğer imkanın varsa 20 maç üst üste kazanman gerek elohell üstü için baya bir maç kazanman gerek ama en kolay yolu yeni hesap acmakkq

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
seri maçına çıkabilirsen seri maçlarında lobiyi dodgela bunu 2 3 kez yaparsan kurtulursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Al yanına script bir arkadaşını beraber botta güçlü olan ikililerle hızlı hızlı win kasın belli bir maç sayısından sonra çıkmış olursun fakat dikkat et bir yerden sonra smurflerle oynamaya başlarsın ve elonun üstünde insanlar gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mmr değerini yükseltmen gerek ard arda dereceli oyunlar girmen lazım ya da eloboost hizmeti alman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
loldeki mmr olayı oynadığın normal oyunlarla bile etkilenen bir sistem. ne kadar yüksek mmr o kadar yüksek lp diyebiliriz. konu elo hell olduğunda işler gerçekten çok zorlaşıyor. eğer hesabı oraya sen getirdiysen oynamaya devam et derim çünkü fresh hesap bile kullansan büyük ihtimal yine aynı şeyler olacak.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben bronz 1'im ve elo hell girdim. Çıkamıyorum, bronz 1'de 9 LP veriyor :/ Ne yapabilirim? Hesap smurf aldım, 30 level botla kasılmış.
o hesabı kurtarman biraz imkansız gibi 9 lpye kadar düşmüşsen 30 tane ard arda lose almadan win alman lazım oda en fazla +15 e yükselir deneme yeni hesaba geç boşuna uğraşırsın ard arda 30 win almaktansa yeni fresh hesapta bunu yap zaten dia 1e kadar çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sıfırdan hesap al win oranını %70 üzerinde tut 2 kat daha hızlı lig atlarsın %35-40 daha fazla puan alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
100 Maç %60 Wr son maçlarda kazanıyorum max 16 lp alıyorum lolu gerçekden bozmuşlar agam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...