LoL elo hellden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence yeni hesap açmalısın knka çıkılması ççok zor bence ya ben çıkamadığımda gitip yeni hesap açıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Kendi hatanıda belirtmişsin güzel. Takım oyunu olduğu için yani takımın feedlediği için otomatik olarak sende kaybedebilirsin. Ama her oyun böyle oluyorsa bence jungle mainlemelisin takımına gank at onları öne geçir bu sayede loselemezsin. Elo hellden çıkman içinde zaten baya oyun kazanman lazım. Kendine kötüyüm diyorsan öğretici videolar veya yayıncılar izle zamanla çıkacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tier listleri takip edip kolayca rank atlayabilirsin bir de duo bul

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk al scripti dia ya bile çıkarsın

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
en iyi oynadığın çarı alıp kule yıkıp hızlıca kazanmaya çalışmalısın başka yapabilceğin bir şey yok

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
malesef çoğumuzun takılıp çikamadığı elolar var ve sonunda scye başvuruyolar genelde

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer kaybettiğin lp kazandığın lp den çok ise elo hell desindir. Elo hell den çıkmanın tek çözümü yeni hesap ile sıfırdan başlamak. Hileyle bile her maç win olmayabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pro maçları falan izleyip kendini geliştirebilirsin büyük ihtimalle oyun bilgin az feedlemediğin halde kaybettiğine göre

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Knk SC aç adc oyna yanınada scli bir duonu koy lulu alsın sende latede çok güçlü olan birşeyler al ör Kog Maw yok edersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni hesap aç kasma kendini irondan silvera kadar çile altın hesabın olsa support yuumi oynasan oyunu bilmeden plata kadar yolun var trde

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk elo hellde olan hesabı 2 3 ay salman lazım çok maç attıysan düşük lp geliyo olabilir o yüzden o hesabı biraz sal

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler, LoL'de elo helldeyim. İrondan çıkamıyorum, hep feed geliyor ya da ben feedliyorum. Genellikle Warwick, Aatrox, Wukong ara sıra Shaco oynuyorum. Bende mi hata var? Karşı taraf mı çok iyi oynuyor? Anlayamıyorum, her oyun lose sıkmaya başladı. Yardım edin.
bronz ve silverda da hep feederlar geliyo hicbirinde kasmak kolay değil mmr yükseltmen lazım win rate arttırıcaksın yani bende yükseltmeye calısıyorum 19 lp kazandıysam kaybedince 32-33 gidiyor benim 2 saat kastığım 50-60 lpyi tek maçta kaybediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler, LoL'de elo helldeyim. İrondan çıkamıyorum, hep feed geliyor ya da ben feedliyorum. Genellikle Warwick, Aatrox, Wukong ara sıra Shaco oynuyorum. Bende mi hata var? Karşı taraf mı çok iyi oynuyor? Anlayamıyorum, her oyun lose sıkmaya başladı. Yardım edin.
Video izleyip oyunu öğrendikten sonra ligine uygun bir şampiyon ve koridor seçip gelişmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...