LoL FPS'i 130'lardan 25 FPS'lere düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyuna başladığımda 120-130 FPS ile başlıyorum. İlk kan döküldükten sonra FPS 25-30'lara kadar düşüyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ekran kartından kaynaklı bir sorun oalkilir driverlerini güncel tut olmazsa tam hextec onarım var onu yap düzelir kesin

hextec onarım yaparsan kesin çözülür ama biraz zamanını alır habeirn olsun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Nasıl olduğunu biliyorum. Bilgisayarınız için bir optimizasyon programı kullanmanızı öneririz. (Gelişmiş Sistem Bakımı kullanıyorum)

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İlk öncelikle oyun içi ayarlarını performans olarak çekmen gerekiyor ekran kartı ayarlarını da aynı şekilde daha sonra regedit ayarlarını da yapman gerekli dvr leri kapatmalısın ardından bilgisayar güç ayarlarından performans moduna al fps in düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öncelikle eğer sistemin yeterince iyi değilse oyun ayarlarını en düşüğe almanı öneririm zaten grafik oyunu değil lol (Sadece görüntüyü düşürmek yetmek gölgeleri kapatmak, ortam süslemelerini kapatmak vs. gibi şeyleri de yapman senin yararına olur)
Isınma sorunu var mı yok mu buna dikkat etmen lazım, arkaplanda çalışan program varsa kapatıp dene

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ayarları dusur golgelerı kapat oyuna gırmeden ıslemcıyı kapat fps sorunu yasamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...