LoL FPS'i 130'lardan 25 FPS'lere düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyuna başladığımda 120-130 FPS ile başlıyorum. İlk kan döküldükten sonra FPS 25-30'lara kadar düşüyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
dediğinin olması imkansız ilk kanla falan olmaz öyle bir şey alt taba falan düşüp alıyosan oyunun arkasındaki çalışan uygulamalarını kontrol et ve zaten oyunun belli bir dakikasından sonra fps düşüşü olabilir ama senin dediğin kadar %80 olamaz

Üye
5 HİZMET YILI
ekran kartın çabuk ısınmaya başlıyordur da ondan mesela her oyuna girdiğin de soğuma derecesi artarken oyun ilk başladıktan 2-3 dakika sonra ısınmaya başlıyordur güzelce pc ni temizlet mancunlarını yenile sorunun çözüleceğini düşünüyorıum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
donanımsal olacağını düşünüyorum pcn oyun sonuna doğru ısınıyor olabilir peki bir el girdin 120 130 la oynarken oyun sonu 25 30 a düştü bir sonraki girdiğin elde 25 30 damı devam ediyor yoksa 120 130 lamı başlıyor?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yapılacaklar listesini açın, çok fazla kaynak tüketen uygulama olmadığından emin olun ve kesme sıcaklığını kontrol edin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyun içi ayarlarını düşür , arka planda boşa çalışan uygulamaları kapat , ekran kartı ayalarını oyun için optimize et başka da aklıma bir şey gelmiyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam bu sezon bende aynı sorunları yaşıyordum. denetim masasından güç planını yüksek performansa getirdim. grafik ayarlarını biraz düşürdüm fps limitini de 80 e çektim. Tflerde ani fps düşüşü olmadığı için kasma hisstemedim. eğer limiti yüksek yaparsanız tflerde aniden kasıyor.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyundaki animasyon gibi gereksiz şeyleri kapatmanızı öneririm bide oyundayken bellek kullanımı full oluyorsa buda sistemde ısınmalara neden oluyor fan sistemini temizletmenizi ve termal macunlarını değiştirmeniz 5derece kadar sıcaklıkta düşüş sağlıyor.

Son düzenleme:
Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgisayarını performans moduna al daha sonra çalıştır kısmına girip %temp% yaz çıkan dosyaların hepsini sil arka planda çalışan gereksiz programları kapat, lolü tasarruf moduna al daha sonra fps ni kontrol et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...