Lol Giriş Yapamama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben sürekli İnternet kafeden giren biriyim hile açılmıyor atıyor sürekli olarak oyundan bunun çözümünü anlayacağımız şekilde anlatacak birisi var mı ? Bilgilendiğim an konuyu kaldırabilirsiniz teşekkür ederim.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ayni sorunu yasayan fazla kisi var tek deilsin ama bildigim bir cozum yok malesef :(

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnternet cafelerin çoğunluğu tek 1 ana pc bağlı olduğu için adam hile vb şeyleri ordan ayarlama yapıyor yani şöyle ki deffender adblock vs hepsi o pc buluyor sen ne kadar silmeye çalışsanda olmaz onu ana pc ayarlaman lazım yoksa sen oturup lol oynarsan hile açmakl istersen malesef olmaz çünkü ana pc virüs koruması adblock deffender vb şeyleri barındırmaktadır sen bunu bi masaya oturup silmeye çalışamazsın onu ancak patron yapabilir :)

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İnternet cafelerin çoğunluğu tek 1 ana pc bağlı olduğu için adam hile vb şeyleri ordan ayarlama yapıyor yani şöyle ki deffender adblock vs hepsi o pc buluyor sen ne kadar silmeye çalışsanda olmaz onu ana pc ayarlaman lazım yoksa sen oturup lol oynarsan hile açmakl istersen malesef olmaz çünkü ana pc virüs koruması adblock deffender vb şeyleri barındırmaktadır sen bunu bi masaya oturup silmeye çalışamazsın onu ancak patron yapabilir :)
Şuan tamamen saçma bir şey söyledin çünkü İnternet kafe bana ait ve ayrıca daha önceden de ne olursa olsun burada kullanan arkadaşlar rahatlıkla açabiliyordu yani bilen biri yazarsa sevinirim Config dosylarını değiştirmem lazım elinde hazır config olan var ise atsın ayarlamalar vs hepsi yapıldı ama çizgilerden ötürü girmiyor oyuna bana config dosyalası lazım Drawing all(F5)=True komutu Auto Lol dosyasında gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şuan tamamen saçma bir şey söyledin çünkü İnternet kafe bana ait ve ayrıca daha önceden de ne olursa olsun burada kullanan arkadaşlar rahatlıkla açabiliyordu yani bilen biri yazarsa sevinirim Config dosylarını değiştirmem lazım elinde hazır config olan var ise atsın ayarlamalar vs hepsi yapıldı ama çizgilerden ötürü girmiyor oyuna bana config dosyalası lazım Drawing all(F5)=True komutu Auto Lol dosyasında gelmiyor
config dosyası olan bana da atabilir mi yeni indirdiğim için bende de o ayarlar gözükmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
and just delete a config folder from lol

LoL Noop
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Internet cafedeki antivirius dan dolayi olabilir. Veya Inet baglantilarindan izin vermeyebilirler bazi yerlerde var.

LoL Noop
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka burdan da bakabilin status riotgames com server hata var mi diye ondan da kaynaklana bilir. diger heap ile de dene var sa hesap ban yemis de olabilir

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben sürekli İnternet kafeden giren biriyim hile açılmıyor atıyor sürekli olarak oyundan bunun çözümünü anlayacağımız şekilde anlatacak birisi var mı ? Bilgilendiğim an konuyu kaldırabilirsiniz teşekkür ederim.

aga o internet kafeyle bider bilgisayarla ilgili

LoL Noop
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyundan atiyorsa atmadan önce ne gösteriyor detaili bilgi versene. Connetion lost mu, Pc mi kapaniyor, Nolioyor yani ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sorry for any typo, I am using google translator to communicate .. When I open XFProjectv8 and load the program on the website, open the '' CMD '' to inject the program and it automatically closes, I have the adblocker disabled and the windows firewall disabled, it started to happen after the last update. I hope you can understand what I said

problem picture :

The arrow indicates the program that closes in 1 second after opening

1596584785531.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
config dosyası olan bana da atabilir mi yeni indirdiğim için bende de o ayarlar gözükmüyor
Arkadaşlar buyrun bende araştırıp buldum sitede vardı ama ugrasmalıydınız konuyu tekrar bulamadıgım için link bırakıcam link zaten benim degil
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ÖNEMLİ NOT:Bu cfg dosyasını indirip BogaRipper klasöründeki autololsü açıp Drawing all(F5) bunu False yapmanız gerekiyor oyuna baglanamama sorunu çözülecektir link yasak ise komutları yazabilirim

Üye
5 HİZMET YILI
man could you give me your configiraçao lol

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
internette freeze olur kanka hiçbir şekilde yüklemeyez kaldıramazsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
interent cafe nin güvenlik sistemi ile alakalı oablirir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
internet kafenin internet sağlayıcısıyla alakalı bir sorun olabilir ama emin değilim kanka o konu hakkında yanlış bilgi de vermek istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...