- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
karşıma hiç hile gelmedi yada geldi ben farketmedim bilmiyorumpeki çok böyle hile kullanan kişiler geliyormu yani sıkıntı yaratırlarmı?
karşıma hiç hile gelmedi yada geldi ben farketmedim bilmiyorumpeki çok böyle hile kullanan kişiler geliyormu yani sıkıntı yaratırlarmı?
yani demek istediğim rahat bir şekilde adamları sc ile alabilirmiyimkarşıma hiç hile gelmedi yada geldi ben farketmedim bilmiyorum
bilmem hiç kullanmadımyani demek istediğim rahat bir şekilde adamları sc ile alabilirmiyim
AD Carry geliştir, meta karakterlerini oyna. Hem hafif hafif kas hafızası kasarak karaktere hakim olursun, hem de metada olduğu için taşıması buff'lardan ötürü kolay olur. Taşımanın anahtarı ADCarry'dir. Bir de Mid Lane, domine edecek ve roam'ı rahat atacak pickler kullan. Örneğin Ryze'nin lane clean'i iyi, lane clean atıp roamlayabilirsin bir de ultisi var.karşıma script geldiysede hiç farketmedim ama tek başıma yada duoyla gümüşten çıkmak istiyorum
scriptsizde çıkılıyor sonuçta ben scriptsiz çıkmanın yollarını arıyorumscript kulanman şart işin biraz zor
her laneyi oynayabiliyorum açıkçası elo çıkmak için her laneyi denedim ama hep takımdan müzdarip oldumduo veya ekip bul kral scsiz solo oynamak çok zor ve imkansız oluyor yada taşıyıcı herolar alman lazım solo oynuyorsan
denerim dostumscyi kökle kanka 150 200 maç zaten ban yemiyorsun
midde genellikle katarina oynuyorum ama çar kırılgan olduğu için solo lane beni tokatlıyorormancı yada mid lane oyna bence yan charlar deilde oyunu domine edicek karakterlerler seçmen lazım bende sup oynuyordum baktım olmucak gold 1 e kadar mid annie fln oynamıştım sonra tekrar sup dönmüştüm
Hileyi gectimde Roller bakımından yetersiz ve verimsiz kaliyorsan örneğin en önemli koridorda oynama ( Jung olup orman canavarlarini kesmemek,Takımdaki zayıf koridorlara yardım etmemek,middle ye karşı taraf zed aldıysa teemo almamak, Takım düzenini bir tutmak taskinligi hakereti önlemek takıma cesaret vermek, Gözcü kullanımını iyi yapmak ve mutlaka gözün hep haritada olsun bu sana mükemmel avantaj sağlar drone wiew gibi oynarsın )lolde gümüş2 den çıkamıyorum çıkmam için önerileriniz nelerdir
mid lanede kötü kaldığımı düşünmüyorum genel sıkıntım takım oluyor malesefHileyi gectimde Roller bakımından yetersiz ve verimsiz kaliyorsan örneğin en önemli koridorda oynama ( Jung olup orman canavarlarini kesmemek,Takımdaki zayıf koridorlara yardım etmemek,middle ye karşı taraf zed aldıysa teemo almamak, Takım düzenini bir tutmak taskinligi hakereti önlemek takıma cesaret vermek )
Hangi lanede oynuyorsun ? kendine duo bul jung ve mid oynayın çıkarsınız .lolde gümüş2 den çıkamıyorum çıkmam için önerileriniz nelerdir
duoyla girerim yüksek ihtimal önerin için teşekkürlerHangi lanede oynuyorsun ? kendine duo bul jung ve mid oynayın çıkarsınız .