Lol Gümüş 2 Den Çıkamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
pre bul kondisyonunu arttıracak egzesiz yap soğuk su iç ve oyuna gir gör ki artık arınmış ve hazırsın iyi oyunlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karşıma script geldiysede hiç farketmedim ama tek başıma yada duoyla gümüşten çıkmak istiyorum
AD Carry geliştir, meta karakterlerini oyna. Hem hafif hafif kas hafızası kasarak karaktere hakim olursun, hem de metada olduğu için taşıması buff'lardan ötürü kolay olur. Taşımanın anahtarı ADCarry'dir. Bir de Mid Lane, domine edecek ve roam'ı rahat atacak pickler kullan. Örneğin Ryze'nin lane clean'i iyi, lane clean atıp roamlayabilirsin bir de ultisi var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
takım olarak oynaman gerekiyor laneleri taşıman gerekiyor bir çok şey

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
duo veya ekip bul kral scsiz solo oynamak çok zor ve imkansız oluyor yada taşıyıcı herolar alman lazım solo oynuyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
duo veya ekip bul kral scsiz solo oynamak çok zor ve imkansız oluyor yada taşıyıcı herolar alman lazım solo oynuyorsan
her laneyi oynayabiliyorum açıkçası elo çıkmak için her laneyi denedim ama hep takımdan müzdarip oldum

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ormancı yada mid lane oyna bence yan charlar deilde oyunu domine edicek karakterlerler seçmen lazım bende sup oynuyordum baktım olmucak gold 1 e kadar mid annie fln oynamıştım sonra tekrar sup dönmüştüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
scyi kökle kanka 150 200 maç zaten ban yemiyorsun
denerim dostum
Post automatically merged:

ormancı yada mid lane oyna bence yan charlar deilde oyunu domine edicek karakterlerler seçmen lazım bende sup oynuyordum baktım olmucak gold 1 e kadar mid annie fln oynamıştım sonra tekrar sup dönmüştüm
midde genellikle katarina oynuyorum ama çar kırılgan olduğu için solo lane beni tokatlıyor

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
lolde gümüş2 den çıkamıyorum çıkmam için önerileriniz nelerdir
Hileyi gectimde Roller bakımından yetersiz ve verimsiz kaliyorsan örneğin en önemli koridorda oynama ( Jung olup orman canavarlarini kesmemek,Takımdaki zayıf koridorlara yardım etmemek,middle ye karşı taraf zed aldıysa teemo almamak, Takım düzenini bir tutmak taskinligi hakereti önlemek takıma cesaret vermek, Gözcü kullanımını iyi yapmak ve mutlaka gözün hep haritada olsun bu sana mükemmel avantaj sağlar drone wiew gibi oynarsın )

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hileyi gectimde Roller bakımından yetersiz ve verimsiz kaliyorsan örneğin en önemli koridorda oynama ( Jung olup orman canavarlarini kesmemek,Takımdaki zayıf koridorlara yardım etmemek,middle ye karşı taraf zed aldıysa teemo almamak, Takım düzenini bir tutmak taskinligi hakereti önlemek takıma cesaret vermek )
mid lanede kötü kaldığımı düşünmüyorum genel sıkıntım takım oluyor malesef

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@erkangokce Ben LoL değilde Wild rifi oynuyorum rütbe ağladıkça ciddiyet artıyor feedleyen oyundan çıkan olursa mutlaka report et bu bize metanet olarak yada yıldız olarak geri geliyor LoL sistemi nasıl bilmiyorum VPN acimina izin veriliyorsa farklı ülkelere bağlanıp eşleşme bulduğunda VPN kapatman bunlar benim yaptığım ufak ayrıntılar
Eğer karakterlerde ve playerlikte kötü isen takıma faydalı olacak şekilde hero al illa destek oyna demiyorum örneğin karma ile middle oynamak
Yine aynı şekilde Duo da destek isen veigar,brand,teemo gibi karakterler alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...