lol hesap alma hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bana kalırsa alma kendin kas daha çok zevk alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka almanı kesinlikle önermem insanların sağsolu belli olmuyor üstteki arkadaşın dediği gibide belki uğraşılmaz ama almayada deymez baştan kas ansızın paranı çöpe atmış olursun

Üye
5 HİZMET YILI
alsan bile herhangi bir arkadaşından filan almaya çlaış tanımadık kimseeden hesap alma

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum eskiden 50 tlye bi hesap satıyodum 50 tlden fazla gerekiyodu acil para lazım diye satıcaktım hesap çalındı geri alamadım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şu devirde kimseye güven olmaz. Öyle bir durumda karşılaşma riskinizde var. Riot Games hesap paylaşımını desteklemiyor, dolandırılman yada hesabın sahibinin geri alması durumunda yapacak bir şeyiniz olmaz ticket atsanız bile hesap paylaşımı yasak diyip ticketinizi kapatıcaklarını düşünüyorum haberiniz olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?
Kesinlikle önermiyorum kankam bir kere öyle bir hataya düştüm senin de düşmeni istemem tanıdığın değilse hesap falan alman çok sakıncalı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence yeni hesap açanlara hero bolluğu var yakından al hesabı derim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ticket atıp almam 1 gün sürer hesabımı geri sana tavsiyem güvenmediğin kimseden alma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka güvenilir bi site var aracılı hesabı alırsın maili değiştirirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
GamerMarkt sitesi üzerinden alabilirsin. İşlemler site üzerinden yapılıyor ve satıcı ve alıcı T.C Kimlik bilgileri ile giriş yapılıyor. Herhangi bir dolandırılma sorunu olursa anında dava açılıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oooooda brsymı
bız 11 yıl mt2 oynadık ne paralar gttı sımdı 50 tlye 120 lwl hsap alablıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardeşim 15 tl ye gamesatişda unranked 30 lw 60k mavi özlü hesaplar var email onaysız istediğin gibi üzerine alıp şifre id değiştirebiliyorsun öneririm.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim hesap felan alayım deme ben zamanında sattımda aldımda çok sıkıntılı işler satınca biri çaldırırsa senden biliyolar hesap alırsan geri alıyolar

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben zaten bu işi yapıyorum al sat bugüne kadar totalde bi 2k 3k lık hesap satışım olmuştur sana vereceğim tavsiye şu yöne hesabı alacagın kişiden hesabın ilk maili ilk champ ilk alınan kostüm bilgilerini istemen kesinlikle ve kesinlikle ilk verme güvenilir bir aracı tutun facebook lol alım satım gruplarında yönetici moderatörleri olabilir veya internet sitesi üzerinden al gamemarket gamesatış gibi siteler geri alma durumunda 100tl ve üstü bir hesap aldıysan ve geri aldıysa sahibi kişiyi mahkemeye veriyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben zaten bu işi yapıyorum al sat bugüne kadar totalde bi 2k 3k lık hesap satışım olmuştur sana vereceğim tavsiye şu yöne hesabı alacagın kişiden hesabın ilk maili ilk champ ilk alınan kostüm bilgilerini istemen kesinlikle ve kesinlikle ilk verme güvenilir bir aracı tutun facebook lol alım satım gruplarında yönetici moderatörleri olabilir veya internet sitesi üzerinden al gamemarket gamesatış gibi siteler geri alma durumunda 100tl ve üstü bir hesap aldıysan ve geri aldıysa sahibi kişiyi mahkemeye veriyorlar
çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu :)

R3born#5357 discord dan ulaşabilirmisiniz şuan elinizde hesap varsa sizden de alabilirim.
Post automatically merged:

konu kitlenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
riskli ama şansını deneyebilirsin :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...