Seçkin Üye
hesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?
sıfırdan hero almak çok zor günlük 5-10 saatimi oyuna veremiyorum açıkcası o yüzden ara sıra girince istediğim hero ile oynamak istiyorumbana kalırsa alma kendin kas daha çok zevk alırsın
Kesinlikle önermiyorum kankam bir kere öyle bir hataya düştüm senin de düşmeni istemem tanıdığın değilse hesap falan alman çok sakıncalıhesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?
Ticket atıp almam 1 gün sürer hesabımı geri sana tavsiyem güvenmediğin kimseden almahesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?
ben zaten bu işi yapıyorum al sat bugüne kadar totalde bi 2k 3k lık hesap satışım olmuştur sana vereceğim tavsiye şu yöne hesabı alacagın kişiden hesabın ilk maili ilk champ ilk alınan kostüm bilgilerini istemen kesinlikle ve kesinlikle ilk verme güvenilir bir aracı tutun facebook lol alım satım gruplarında yönetici moderatörleri olabilir veya internet sitesi üzerinden al gamemarket gamesatış gibi siteler geri alma durumunda 100tl ve üstü bir hesap aldıysan ve geri aldıysa sahibi kişiyi mahkemeye veriyorlarhesap almak istiyorum fakat almak ne kadar güvenlidir? biliyorsunuz ki ilk maili bildiğiniz sürece desteğe yazıp kolayca hesabı geri alma şansınız var. Böyle bir durumla karşılaşırmıyım?
çok teşekkür ederim aradığım cevap buyduben zaten bu işi yapıyorum al sat bugüne kadar totalde bi 2k 3k lık hesap satışım olmuştur sana vereceğim tavsiye şu yöne hesabı alacagın kişiden hesabın ilk maili ilk champ ilk alınan kostüm bilgilerini istemen kesinlikle ve kesinlikle ilk verme güvenilir bir aracı tutun facebook lol alım satım gruplarında yönetici moderatörleri olabilir veya internet sitesi üzerinden al gamemarket gamesatış gibi siteler geri alma durumunda 100tl ve üstü bir hesap aldıysan ve geri aldıysa sahibi kişiyi mahkemeye veriyorlar