Valorant Hesap Alma Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet dostum hesabın ilk sahibi o ise hertürlü alabilir hesap almak yerine kendin dizmen daha yararlı olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
itemsatışı öneririm bu konularda politikaları çok iyi oraya bir bakmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mailiyle beraber alsam ilerleyen zamanlarda maili geri alma ihtimali var mı
dediğim gibi hesabın ilk sahibi ise bi forum var o forumda hesabın açıldığı tarih hangi doğum tarihini girdiğini hesabı açarken girdiği e postayı falan yazıp alabilir ama mail hakkında tam bi bilgim yok epostayı onaylarsan bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
game satış tavsiye ederim ordan bi bakabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hesap bilgileri. ne zaman kuruldu ilk hangi silah alındı ilk kaç vp alındı hesapta v.b sorular

edit!: elinde kanıtları kesinlikle sakla

NOT: hesabı alırken adamdan güvence işte ve ss al. eğer hesabı geri alırsan bu ssi kullancaam diye

fakat bu demek değilki adam halandaha geri alabilir. sadece dava açmak istersen veya adam böyle bişeye kalkısmasına engel olursun.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hesap alıcaksan sitelerden alma direkt birisinden al siteler dolandırıyor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesap almanda sana yardımcı olabilirim dostum, al sat yapıyorum ben.
DC: CEO Kayra#4507

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alabilir. Güvenme bence. Oyunlara böyle para yatıran insanları anlamıyorum. Skin ne özelliği var Allah aşkına. Avantaj falan verse yine anlarım.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
g mail, ve telefonu kendi üstüne alabilirsen al yoksa parayı verdıkten 2 ay sonra şifresini değiştirir :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum hesap almanı asla önermiyorum bi zamanlar hesap alma işine girdim epostalı hesap aldım 1 ay sonra hesap elimden gitti akıllanmadım bir daha aldım yine aynı şey oldu hele epostasızlara hiç güven olmaz 1 kişiye satıyoruz derler oyundan atıp başka biri girer kesinlikle önermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hesap satış sitelerinde dolandırıcılık çok fazla arttı dostum, ben bir adet hesap satın almıştım 300 tl lik hesap satın almıştım ne yazık ki hesabı geri aldı ve hiç bir şey yapamadım. Bence kendi hesabına skin al kendi hesabını kas.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
günümüzde her türlü dolandırıcılık yapıldığı için kendin satın alman daha yararlı olur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?
sana tavsiyem git internetten mail devirli olanlar var onlardan al ici gayet güzel olanlar var eger link istersen atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...