Dostum hesap alırken ilk mailini almayı sakın unutma ben bi kere yaşadım csgo hesabı alırken bilmiyodum çünkü 1 hafta sonra gitti hesap ama tabi gene kendin envanter dizmen daha sağlıklı olur güvenilir insan bulmak çok zor
Dostum hesap alırken ilk mailini almayı sakın unutma ben bi kere yaşadım csgo hesabı alırken bilmiyodum çünkü 1 hafta sonra gitti hesap ama tabi gene kendin envanter dizmen daha sağlıklı olur güvenilir insan bulmak çok zor
Arkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?hesabı al sonra ail adresini değiştir
e postası değişiyorsa al çünkü eğer değişmiyorsa e postadan sifreyi ine değiştirebilirArkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?
Kanka hiç riske girme itemsatışdan daha önce 3 kere hesap aldım git ordan alArkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?
Şimdi sana olabilicek şeyleri söylüyorummailiyle beraber alsam ilerleyen zamanlarda maili geri alma ihtimali var mı